Eerste week Weight Watchers online gratis!

Ik ben het al een tijd aan het overwegen: wat gewicht verliezen met de Weight Watchers: ik hoor er in mijn omgeving alleen maar goede ervaringen over (het gewicht blijft eraf, je eet gevarieerd – géén tekorten – en je mag nog eens “zondigen” (oh, how i hate that word)). Ik zou graag enkele kilo’s kwijt willen en  nu kan je de eerste week gratis proberen! Zou ik? Wat ik niet zie zitten, zijn die weegmomenten in groep. Bah. Ik zou er de halve stad voor moeten afrijden (en dat is in mijn stad momenteel een enorme merde) en als ik een keer moet overwerken zit ik in de rats… dan veel liever online! Het beste aan de Weight Watchers is dat het geen dieet is, maar een andere levensstijl (en zo hoort het ook): geen rare crashdiëten waardoor je alleen maar bijkomt, maar een gezondere levensstijl waarbij je iedere dag genoeg moet eten (en dat is heel goed: anders valt je metabolisme stil en kom je net meer bij). Ook bij het online programma krijg je begeleiding en je kan online bijhouden voor hoeveel punten je al gegeten hebt,… Als je toch ook graag naar de bijeenkomsten zou willen, kan je een combipas nemen! Er bestaat geloof ik ook een app en tegenwoordig kan je ook met je smartphone snel je lijstje bijvullen.

Weight Watchers recepten

Ook krijg je als online lid toegang tot een hoop recepten, altijd handig! Daarbij zitten ook nog tips van trainers (enkele fitnesstips), ideetjes om meer te bewegen,… Zijn er hier meiden die al aan Weight Watchers gedaan hebben? Viel het mee? Deed je de online cursus of de gewone? Ik ben het in ieder geval heel erg aan het overwegen, het lijkt mij een heel gebalanceerde manier om wat kilo’s kwijt te geraken (of in mijn geval: om stabiel te blijven zolang ik cortisone moet gebruiken) zonder dat mijn gezondheid in het gedrang komt. Het nadeel is wel dat het weer geld kost (ongeveer 60 euro voor de 1e 3 maanden, daarna is het ongeveer 15 euro per maand) maar ik zou het er wel snel uithalen als ik niet weer nieuwe kleren moet kopen omdat er enkele kilo’s bijgekomen zijn, niet? Of misschien moet ik maar eens minder broodjes enzo gaan halen onder de middag 😉 Je moet er wel snel bijzijn, de gratis proefweek is maar geldig tot 15 april 2012 (en let er ook op dat je jezelf op tijd uitschrijft als je het niets vindt). Nederland: Weight Watchers online België: Weight Watchers online

2 Comments
  1. Ik heb het nog nooit gedaan, maar mijn schoonmoeder is er al enkele weken mee bezig. Zij zegt dat het goed vol te houden is, en je kan punten sparen voor wanneer je bijvoorbeeld op restaurant moet of een feestje. Veel succes gewenst!

  2. Ik ben met het online programma en sporten 20 kg kwijtgeraakt. Ik raad dus zeker de WW aan 😉 de groepsmomenten zegden mij ook niets, ik ging liever een uurtje sporten, lol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
nagellak
Win een schoenendoos vol nagellak!

Wil jij graag een schoenendoos vol met nagellak winnen? Doe dan snel mee met deze winactie :)

Close