Birckenstock 2012

Birckenstock 2012: De nieuwe collectie van Birckenstock online bestellen met korting? Dan moet je bij Spartoo zijn! Deze zalig lopende slippers zijn goed voor je voeten omdat je op een lekker dikke zool stapt, perfect als je veel wilt/moet wandelen maar geen zin hebt in pijn aan je voeten!  

 Birckenstock online

Ik heb nog een paar Birckenstocks in mijn kast liggen, maar als ik deze leuke exemplaren hieronder eens bekijk, begin ik hoe langer hoe meer te denken dat ik iets mis! Er zitten zulke leuke kleuren tussen, en er zijn ook veel verschillende modellen! Ik kende de bekende Birckenstock Gizeh en Birckenstock Madrid natuurlijk al wel, maar ik moet eerlijk toegeven dat er ook veel modellen tussenzitten die ik nog niet kende.

Photobucket Photobucket Photobucket
Birckenstock Sydney Spartoo.nl 
Birckenstock Rio
Spartoo.nl
50 euro

Birckenstock piazza55 euro
Photobucket Photobucket Photobucket
Papillio BirckenstockGizeh panter 65 euro Birckenstock MadridSpartoo.nl 45 euro Birckenstock Kairo69 euro
Photobucket Photobucket
Birckenstock Gizeh65 euro Birckenstock Mayari 69 euro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
pin-upcouturebadpak-pinup-badpak
Pin-up badmode – Pin-up badkleding

Pin-up-mode is weer helemaal hip, maar ook de pin-up badmode! Ik ben zelf helemaal gek op deze stijl en de...

Close