26 berry palette – swatches en review

Dit prachtige oogschaduwpalette, het 26 berry palette, is een prachtig palette! Er zitten heerlijke oogschaduwen in in mooie bruine, nude en paarse tinten en ook enkele prachtige blushes. Ik laat jullie swatches zien van dit mooie palette en vertel of ik het palette de moeite waard vind. Ik heb groene (soms blauwe) ogen en ik vind dat bruine en paarse (rode) oogschaduw erg leuk bij mijn ogen staat, het doet mijn ogen erg goed uitkomen! Toen ik dus enkele jaren geleden hoorde over dit oogschaduwpalette, wist ik dat ik het eigenlijk moest hebben! Maar eigenlijk wilde ik het niet halen bij de reguliere websites en besloot ik om het te bestellen op Ebay (ik weet niet meer wie de verkoper was, sorry). Bij Zoeva en Coastal Scents en Enchantra kan je dit palette ook bestellen trouwens, als je liever een échte webshop hebt. Nu, ik bestelde het bij Ebay en ik heb echt goed opgelet of ik wel exact hetzelfde bestelde als op Coastal Scents. Toen ik de oogschaduw binnenkreeg, was ik heel enthousiast: de pigmentatie van de oogschaduw was super en de kleuren goddelijk! Kijk maar eens mee naar de foto’s en de swatches hieronder!

26 Berry palette

26 berry palette 26 berry palette 26 berry palette 26 berry palette  

26 Berry palette swatches

De oogschaduw en de blushes uit het 26 berry palette:  het zijn niet alle kleuren, maar zo heb je alvast een erg duidelijk beeld van de pigmentatie van de oogschaduwen en blushes. Deze swatches zijn gemaakt met een basis (foundation). 26 berry palette 26 berry palette 26 berry palette swatch 26 berry palette swatches Dit palette is zeker de moeite waard om aan te schaffen, zeker als je van nude kleuren met een twist houdt!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP4971
Outfit: casual Friday!

Ik heb al regelmatig bij Sans Online besteld, en iedere keer weer sta ik perplex van de snelheid en service!...

Close