Private sales bij Spartoo

Private sales (fijne kortingen) bij schoenenwebshop Spartoo? Er zijn enkele merken (nu ‘Le temps des Cerices’ en ‘Dkode’ waarop je fijne kortingen krijgt. Schrijf jezelf snel in en ontvang deze fijne kortingen in je mailbox, zodat je ze zeker niet vergeet! Hieronder alvast de eerste nieuwsbrief (hij is clickable). Tot 50% korting op Dkode en Le Temps des Cerises met gratis levering: Profiteer van deze exclusieve aanbieding!  

Spartoo.nl is de toonaangevende online schoenenverkoper van Europa. Ons doel is om u voortdurend merken en modellen schoenen aan te bieden die het modebeeld van nu bepalen: sneakers, ballerina’s, teenslippers, mocassins, laarzen… en zelfs pantoffels!

# Het aanbod: Meer dan 500 merken (Converse, Ash, Geox, Birkenstock, Crocs, Vans…) en meer dan 25.000 modellen online. Ontdek de verschillende stijlen in onze collectie: Casual, Chic, Sport, Sneakers etc. Hier vindt u de nieuwste trends en heeft u een ruime keus in gewaardeerde en bekende merken.

# Simpel: SPARTOO.NL maakt navigeren gemakkelijk. Vind uw schoenen in een minimaal aantal kliks! # Uitstekende service: Uw tevredenheid is onze grootste prioriteit. Trakteer uzelf op SPARTOO.NL en bestel in alle veiligheid. – Gratis retour en omruilen – Beveiligde gecodeerde betaling – Traceren van uw pakketje om altijd de status van uw bestelling te weten – Contact met onze klantenservice via telefoon of per e-mail – Online hulp via de meest gestelde vragen Tenslotte, onze dienstverleners (logistiek, Selektvracht, Kiala servicepunten, CIC Bank) zijn gekozen op basis van de kwaliteit van hun diensten. De beroemdheden genoemd of opgenomen in deze nieuwsbrief hebben geen enkele van de geselecteerde producten onderschreven, aanbevolen of goedgekeurd.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
nail-art-3
Nail art: met een gouden randje

Nail art - Ik hou van goud. Ik ben gek op nagellak. Het logische liefdeskindje van die drie ? Mijn...

Close