Nail art: met een gouden randje

Nail art – Ik hou van goud. Ik ben gek op nagellak. Het logische liefdeskindje van die drie ? Mijn nail art! Gemaakt met Catrice nagellak (My cafe au lait at Notre dame) en OPI nagellak (Golden Rules).   Ik begon met een heel subtiele nude kleur van Catrice, maar dat was veel te braafjes. Omdat ik toch moest gaan werken, wilde ik mijn nail art toch beschaafd houden dus kwam ik met het idee van een gouden french manicure op de proppen: nail art gold En? Wat denken jullie van deze nail art? 🙂

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
gezonder-eten-afvallen
Gezonder gaan eten

"Ik moet eraan geloven... ik eet te slecht en moet dringend gezonder gaan eten! Op dieet wil ik voorlopig nog...

Close