Mijn nieuwe sandalen voor de lente

Yes, ik zit duidelijk al even met de lente in mijn hoofd! Bij Spartoo bestelde ik een maand geleden zelfs sandalen omdat ik zwaar in winter-denial zat 😉 Een paar dagen later begon het trouwens te sneeuwen! Maar goed: ik heb dus nieuwe sandaaltjes voor deze lente en zomer, en ik ben er zo blij mee! Waarom? Lees snel mee…

Gezocht: sandaaltjes voor lente 2012 (en zomer 2012)

Ik ben een kieskeurig mens, niet alleen als het op schoenen aankomt. Bijna alles wat ik koop, moet aan al mijn eisen voldoen… anders hoef ik het niet omdat ik weet dat ik er niet 100% blij mee ben. Qua laarzen had ik tijdens de sale best wel wat fijne basics kunnen shoppen (al zoek ik nog steeds enkele basic laarzen), maar nu zijn de lente- en zomerschoenen aan de beurt. Ik heb gelukkig de laatste jaren zo heel soms eens wat meer geld uitgegeven aan een paar schoenenwaardoor ik best fijne lenteschoenen heb, maar er ontbrak nog iets: bruine peeptoes met een geen al te hoge hak en een lekker dikke zool waar ik lang op kan lopen. Oh, en ze moesten vanachter een rits hebben. Ik zei het al: ik heb nogal wat ‘standards’ waar schoenen aan moeten voldoen.

De perfecte peeptoes

En op de website van Spartoo gebeurde het onvermijdelijke… ik werd knalverliefd, daar stond mijn droompaar peeptoes op mij te wachten. Ik hield mijn hand voor ogen en keek, zouden ze mijn maat nog hebben (‘Zal je net zien dat die uitverkocht is’, zei het duiveltje op mijn schouder nog)? Yes, ze hadden het nog! Wel, dit leuke paar van Pikolinos is nu van mij! Ik heb ze al enkele keren binnen aangehad en ze lopen dankzij de dikke zool echt goddelijk 🙂 Ik kan niet wachten om op deze peeptoes  te gaan shoppen of lange wandelingen te maken, mijn voeten en benen zullen er geen last van hebben!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
supertrash-fringed-boots
Supertrash webshop

Sinds kort ben ik gék van het merk Supertrash en nu hebben ze een heel erg leuke nieuwe webshop waar...

Close