kapsel schuine pony

Kapsels met schuine pony – dameskapsels met schuine pony – schuine lok

March 1, 2012
schuine-pony-kapsels

Kapsels met een schuine pony of schuine lok zijn nog altijd een haartrend in 2012: je kan het dragen met lang haar of kort haar, met krullen of steil haar… Een kapsel met een schuine pony maakt je look direct veel jeugdiger en speelser. Op zoek naar enkele voorbeelden? Hier komen ze:

Dameskapsels met schuine pony

Deze leuke dameskapsels hebben allemaal een schuine pony: perfect wanneer je toch een pony of lok wilt, maar je wilt er niet zo heel veel moeite in steken iedere dag. Of als je bijvoorbeeld je pony laat uitgroeien, dan is een schuine pony ook ideaal.

schuine lok kapsel
Jessica Biel draagt hier haar schuine pony erg leuk: het staat heel mooi bij haar gezichtsvorm en mooie bruine haren. Dankzij de schuine lok en de koperkleurige highlights in haar haar, heeft ze een hele jeugdige uitstraling door haar kapsel!

kapsel schuine pony
Lea Michele (Rachel Berry uit Glee) heeft hier haar haren opgestoken met een schuine pony. De schuine lok zorgt ervoor dat haar kapsel wat minder stijfjes is en nonchalanter wordt!

Kapsels met schuine lok

lang haar schuine lok
Dit kapsel met lang bruin haar (met higlights en lowlights) is ook geknipt met een schuine pony waardoor je weer een verjongend effect krijgt. Wist je trouwens dat een schuine lok je ogen extra doet opvallen? Zeker laten knippen als je je ogen wat meer in de spotlight wilt zetten 🙂

schuine lok kapsels
Hier zien we Jennifer Lopez met lichtbruin haarblond haar en een schuine pony. Ook zij begrijpt heel goed wat een schuine lok voor je gezicht kan doen: het geeft je gezicht een zachtere uitstraling. Ze heeft hier lichtbruin haar met blonde highlights, erg leuk!

Dameskapsels met schuine pony

schuine lok kapsel
Lauren Conrad is de koningin van de smaakvolle kapsels en hier zien we haar met een mooie lange bob samen met een schuin geknipte pony. Ik vind dit een heel leuk kapsel (en ook handig dat het blond is, dat maakt het voor mij gemakkelijker om het op mijn hoofd in te beelden ;)).

schuine froe kapsel
Hillary Duff heeft hier haar blonde haren met blonde highlights gestijld. Zie je hoe erg haar ogen opvallen dankzij de make-up en haar schuine pony? Een kapsel in laagjes samen met een pony staat trouwens heel leuk en vlot!

kapsel met schuine lok
Jennifer Aniston heeft haar blonde haren in laagjes hier gekruld, en haar schuine pony ook. Zo zie je nog eens een andere manier om een kapsel met schuine lok te stylen.

schuine pony
Angelina Jolie heeft altijd een prachtig kapsel, vind ik. Hier zijn haar bruine haren met highlights geknipt met een schuine lok. Ook zijn haar haren vanboven met meer highlights waardoor het een soort van ombré hair-effect heeft. Ook haar oogmake-up zou ik wel eens willen namaken, het staat haar zo leuk!

kapsel schuine pony
Hier zie je een voorbeeld van een blond kapsel in laagjes met highlights en een lange schuine lok.

schuine pony kapsels
Weer een kapsel van Jennifer Aniston, maar deze keer met haar haren in laagjes en erg leuk gestyled. Haar schuine pony is hier erg lang en een beetje naar buiten gekruld, wat een beetje een seventies vibe geeft aan haar kapsel.

kapsels schuine pony
Keira Knightley heeft haar haren hier prachtig! Dit kapsel zou ik ook zo wel willen 🙂 Haar bruine haren zijn wat lichter gemaakt met lichtbruine highlights en haar haren zijn gekruld (met een grote krultang). Door haar prachtige oogmake-up en schuine pony komen haar ogen hier ontzettend goed uit!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nathalie March 1, 2012 at 14:47

  Zo heb ik mijn haren ook al heel lang, al moet ik eigenlijk dringend naar de kapper want mijn schuine lok is te lang aan het worden waardoor er zo’n vreemde slag in zit en mijn haar vettiger lijkt dan het is 🙂

  Ergens zou ik ooit weer een middenscheiding willen maar dat vind ik al erg drastisch.

 • Reply Bas Janen March 9, 2012 at 14:51

  Ziet er goed uit, het lijkt me inderdaad moeilijk om te kiezen!

 • Leave a Reply

  Loading Facebook Comments ...
  Close
  Read previous post:
  supertrash-fringed-boots
  Supertrash webshop

  Sinds kort ben ik gék van het merk Supertrash en nu hebben ze een heel erg leuke nieuwe webshop waar...

  Close