Hispanitas schoenen: enkellaarsjes op mijn wishlist!

Bij Spartoo blijf ik iedere keer opnieuw maar leuke merken ontdekken 😀 Zo heb ik de laatste maanden mijn schoenen van Pikolinos al ontzettend vaak gedragen (echt een aanrader: ze hebben een dikke zool, peeptoes en een hak van 6 centimeter en ze lopen ongelofelijk goed) en deze week heb ik er zelfs een partijtje minigolf mee gewonnen. Jullie kunnen je voorstellen dat ik zo blij ben met die schoenen! En nu heb ik alweer een leuk paar schoenen op het oog: ik heb nog geen fijne dichte schoenen voor de lente (vandaag liep ik ook in mijn gladiatorsandalen… koud!) en daar moet maar eens verandering in gaan komen.  Kennen jullie het schoenenmerk Hispanitas al? hispanitas schoenen Deze leukerds van Hispanitas staan dus erg hoog op mijn wishlist: ze zijn niet te hoog, hebben nog een redelijk dikke zool en de kleur is perfect! Ze kosten 130,50 euro (er is 10% korting op). I want them, zulke leuke schoenen!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
havaianas-slippers
Havaianas slippers – Havaianas online

Havaianas, de bekende slippers heeft een nieuwe collectie voor de lente en zomer van 2012 die je nu ook online...

Close