Havaianas slippers – Havaianas online

Havaianas, de bekende slippers heeft een nieuwe collectie voor de lente en zomer van 2012 die je nu ook online kan shoppen! Het merk Havaianas staat bekend om hun teenslippers die lekker lopen en er ook erg leuk uitzien: er bestaan hoge teenslippers, lage teenslippers, teenslippers met een metallic bandje of een felgekleurd exemplaar… keuze zat! Havaianas zijn eigenlijk ook goedkoop als je het met andere merken vergelijkt, dus het kan geen kwaad om enkele paren aan te schaffen!

Havaianas online

Deze leuke Havaianas slippers kan je online shoppen bij de webshop Spartoo, zij bieden een heel groot assortiment goedkope Havaianas slippers aan zowel voor vrouwen, als voor kinderen en mannen (teenslippers worden in de zomer letterlijk door iedereen gedragen!).

Zomerse teenslippers

Havaianas zijn hele zomerse teenslippers die je in allerlei leuke kleuren kan krijgen (ik heb zelf een zwak voor de goudkleurige bandjes… gek he 😉 ), maar ze bestaan ook in verschillende hoogtes. Als je niet graag op platte teenslippers loopt, kan je ook hoge teenslippers bestellen, handig toch? Enkele leuke teenslippers uit het assortiment:

Photobucket Photobucket Photobucket
Havaianas SlimSpartoo Havaianas TopSpartoo HavaianasSpartoo
Photobucket Photobucket Photobucket
HavaianasSpartoo HavaianasSpartoo HavaianasSpartoo
Photobucket Photobucket Photobucket
HavaianasSpartoo HavaianasSpartoo HavaianasSpartoo

Havaianas online shop

Je kan deze leuke teenslippers bestellen bij Spartoo. Ik heb er ondertussen al 2 keer besteld, en het is me altijd zo goed bevallen! Omdat ik vanuit België bestel, duurt het waarschijnlijk een tikje langer voor ik mijn pakje heb dan wanneer je uit Nederland bestelt, maar het is er snel! De service is er ook heel goed, als je vragen hebt over je pakje, kan je Spartoo altijd contacteren (heel fijn)!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
photo_Dkode
Private sales bij Spartoo

Private sales (fijne kortingen) bij schoenenwebshop Spartoo? Er zijn enkele merken (nu 'Le temps des Cerices' en 'Dkode' waarop je...

Close