De zoektocht naar de perfecte trenchcoat

De zoektocht naar de perfecte trenchcoat

Ik wil een trenchcoat! Het is maart, en in mijn hoofd is het lente en wil ik zo snel mogelijk van die logge winterjassen af. Al houden ze me wel warm als ik ‘s ochtends om 7u op de trein sta te wachten om naar mijn werk te gaan. Maar toch… ik wil een trenchcoat, en een goede! Een leuke, eentje die toch getailleerd is en helemaal 2012! Ik, moeilijk? Hell yeah, life isn’t fun when it’s easy! Ik heb alvast enkele trenchcoats op mijn lijstje staan…

Vero Moda: blauwe trenchcoat met rits

Dit exemplaar vind ik vooral leuk door de kleur (door donkerblauw komen mijn strawberry blonde haren beter uit, en mijn groene ogen ook) en de rits. Waarom die rits zo leuk is? Ik hou zelf altijd veel meer van jassen met een rits dan van jassen met knopen, denk dat dat vooral voorkeur is 🙂 Trenchcoat rits vero moda

Glanzende trenchcoat van Vila

Ook deze glanzende trenchcoat vind ik heel erg leuk… vooral door het glanzende stofje (dat is net wat meer ‘glam’ dan een gewone trenchcoat). Ook de ruffles vind ik eigenlijk heel erg leuk! glanzende trenchcoat vila

Korte trenchcoat Esprit

Korte trenchcoats zijn al langer in opmars, maar dit seizoen lente/zomer 2012 zullen we ze veel vaker in de winkels spotten. Deze roestbruine kleur vind ik ook erg leuk, trouwens! Ik twijfel wel erg bij deze, omdat ik vind dat een trenchcoat lang moet zijn (zodat ik hem ook nog boven jurkjes en rokken kan dragen 🙂 ). korte trenchcoat esprit Vorig jaar had ik trouwens een rode trenchcoat, op zich een leuk ding… maar niet getailleerd genoeg naar mijn mening. Ik vond hem zelfs iets te opvallend! Hebben jullie nog tips? Misschien lijkt een antracietgrijze trenchcoat me ook wel wat, ik hou van die kleur! Of misschien hebben jullie al jarenlang een leuke trenchoat… dan moet je mij je geheim verklappen hoor! 🙂

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. March 14, 2012 / 1:03 pm

    Ik ben ook een trenchcoat-fan! Heb er al heel wat versleten en zelf nu ook op zoek naar een nieuwe, want je kan er nooit genoeg hebben, toch? 😀 Let er vooral op dat je een model kiest dat je lichaam ‘flatteert’. Je hebt er bij die je achterwerk huge doen lijken, weet ik uit eigen ervaring, haha. Benieuwd welke het wordt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *