Communie kleding 2012 – Communie kleren 2012 – outfits

De communiekleding van 2012 is fris, luchtig en toch nog perfect geschikt voor een communie! Naast de communiekapsels  en leuke communieschoenen is het ook erg belangrijk dat je leuke kledij hebt! Het leuke van deze kleding is dat je het ook nog kan dragen na je communie, handig toch? Deze collectie communiekleren van JBC voor de lente van 2012 is heerlijk: we zien het traditionele wit, maar vaak samen met allerlei knallendere kleuren zoals rood, groen, blauw en zelfs geel! Helemaal hip je communie doen, kan met JBC. Heb je nog wat inspiratie nodig voor je communie-outfit? Kijk dan zeker eens naar al deze leuke communie-outfits voor jongens en meisjes… ik ben er zeker van dat je een hele leuke outfit vindt!

Communiekleren voor meisjes

Deze communiekleding van JBC is lekker fleurig en daarbij ook helemaal niet duur! Perfect voor een communie, toch? Er zitten ook veel eigentijdse elementen in deze collectie zoals leuke polkadots en marinekleuren (rood, blauw, wit en soms groen). Veel leuke rokjes, jurkjes, maar ook broeken en mooie t-shirts! Wat wil je communiekleding 2012 communiekleding 2012 communiekleding 2012 communiekleding communiekleding communiekleding meisje communiekleding meisje communiekleding meisje communiekleding meisje communiekleding meisje meisje communiekleding meisje communiekleding 2012

Communiekledij voor jongens

communiekledij jongens communiekledij jongens communiekledij jongens communiekledij jongens communiekledij jongens communiekledij jongen

2 Comments
  1. Wat een leuke kleertjes. Had ik maar zo’n leuke outfit voor mijn communie. Mijn moeder had zelf een jurkje gemaakt…van gordijnstof. Was niet alleen fugly, maar ook itchy as hell 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
sleek-original-palette
Sleek original palette : swatches

Het Sleek original palette is een heel fijn palette voor iedere dag: er zitten neutralere kleuren in, maar er zijn...

Close