Campomaggi tassen

Tas Campomaggi – De tassen van Campomaggi zijn gemaakt uit echt leder (leer) en het zijn dan ook echte kwaliteitstassen. De collectie van 2012 ziet er simpelweg adembenemend uit: lederen tassen met gevlochten versieringen, lederen tassen met studs, leren tassen met veel vakjes, lederen schoudertassen, lederen clutches, een weekendtas uit leer,… er zit echt veel diversiteit in deze collectie, kijk zeker eens verder! Nog niet zo heel lang ontdekte ik de webshop Wardow, een Duitse webshop met allerlei tassen van grote merken waaronder Campomaggi. Ik blij als een kind, want vind maar eens een webshop die bijna een hele nieuwe collectie aanbiedt! Nu, bij Wardow kan je je taal ook instellen naar het Engels gelukkig en ze verzenden ook naar Nederland en België. Ik heb alvast enkele hele mooie lederen tassen van Campomaggi op het oog… nu nog kunnen kiezen 😉

campomaggicampomaggi
campomaggi tascampomaggi tas
Je vindt nog meer Campomaggi tassen in de Walk-in-Closet!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
kajal-liner
Echte kajal – echte kohl van Hashmi

Heb jij vaak traanogen door je eyeliner (vloeibaar, potlood, fluidline)? Dan kan ik je zeker aanraden om eens echte kajal...

Close