Wishlist: Chie Mihara pumps

Ik was een beetje aan het rondsurfen op Spartoo (ik ben eigenlijk op zoek naar leuke schoenen voor in de lente en ben een beetje inspiratieloos) en opeens botste ik op deze zéér leuke pumps van Chie Mihara (Teco). Eerlijk: ik had nog nooit van het merk gehoord maar ik ben echt helemaal om, wat een zalige pumps!

Chie Mihara: heerlijke lentepumps

Photobucket Dit zijn de pumps in een crèmevariant, met gouden en cognacbruine details. Echt, ik zou deze schoenen zo’n leuke aanvulling op mijn schoenencollectie vinden! Photobucket Je kan deze leuke pumps van Chie Mihara ook in het bruin kopen, en dan hebben ze een soort van parelmoeren accentjes (in de plaats van goud zoals het vorige paar). Het doet mij een beetje aan vissenschubben denken 🙂 Ik kan me bijna geen vrolijker paar pumps inbeelden om de lente mee in te gaan, jullie wel? Hadden jullie al eens van het merk Chie Mihara gehoord of is het ook helemaal nieuw voor jullie? Ik zou zeggen, ga zeker eens kijken op de website want je zal nog veel meer leuke pumps en sandaaltjes ontdekken. Wat mij opviel is dat ze bij Chie Mihara heel graag met verschillende materialen en texturen spelen, en daar hou ik heel erg van. Ook zijn ze niet vies van wat bling-bling accentjes… en tja, dan heb je mij al helemaal 😉

1 Comment
  1. Niet echt mijn persoonlijke smaak maar ik zie jou er precies wel mee ja 😉
    Van het merk nog nooit gehoord… Chie Mihara… Doet mij een beetje denken aan Che guevara 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
communiekapsels
Communie kapsels – Eerste communie kapsels – plechtige communie kapsels

Op zoek naar een leuk eerste communie kapsel? Of misschien zoek je eerder een kapsel om je plechtige communie te...

Close