visgraatvlecht

Visgraatvlecht- visgraat vlecht

February 27, 2012
visgraatvlecht-cheryl-cole

Een hele mooie kapseltrend is de visgraatvlecht: je ziet het tegenwoordig overal… veel celebs worden ermee gespot, maar jij kan het ook heel fijn elke dag dragen! Op zoek naar een beetje kapselinspiratie? Kijk dan zeker eens naar deze voorbeelden van visgraatvlechten en jij hebt zo een origineel kapsel! Wil je weten hoe je zelf een visgraatvlecht kan maken? De tutorial volg snel!

Rihanna visgraatvlecht kapsel
Rihanna draag haar lange rode haren hier in een prachtige visgraatvlecht: het is een heel leuk kapsel voor alledag, maar ook voor een red carpet event.

Visgraatvlecht

visgraatvlecht kapsel
Dianna Agron (Quinn Fabray uit Glee) draagt hier haar mooie blonde haren in een visgraatvlecht. Door haar wil ik mijn haren laten groeien zodat ik het vaak in een leuke vlecht kan dragen!

Haartrend 2012: de visgraatvlecht

kapsel visgraatvlecht
Cheryl Cole heeft haar roodbruine haren hier ook in een visgraatvlecht: zij is heel fashionable dus je mag er zeker van zijn dat zij meedoet met de nieuwste trends en ook de haartrends.

visgraatvlecht

visgraatvlecht maken
Dit vind ik een van de leukste visgraatvlechten die ik al gezien heb: heel mooi gestructureerd met veel haar, heel mooi! Dit kapsel zou ik ook wel willen :)

Kapsels 2012: de visgraatvlecht

visgraatvlecht kapsels 2012
Alweer de mooie Dianna Agron.

visgraatvlecht kapsels
Blake Lively is ook gek op visgraatvlechten, zoals je kan zien! En gelijk heeft ze, het staat haar zo leuk! Deze blonde visgraatvlecht heeft ze in een kapsel verwerkt, zo kan het dus ook.

visgraatvlecht
Jessica Szohr staat bekend om haar bohemian looks en daar past de visgraatvlecht ook perfect bij, het geeft haar een beetje een Pocahontasvibe, vinden jullie niet? :)

visgraat vlecht

Zijn jullie ook al fan van de visgraatvlecht? Volgens mij is het een van de belangrijkste haartrends die we in de lente en zomer van 2012 gaan zien!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply MySuperSweetLife February 27, 2012 at 10:25

    Ben erg benieuwd hoe dit moet! Het ziet er heel leuk uit!

    Liefs

  • Leave a Reply

    Loading Facebook Comments ...
    Close