Supertrash webshop

Sinds kort ben ik gék van het merk Supertrash en nu hebben ze een heel erg leuke nieuwe webshop waar je de nieuwe collectie 2012 kan shoppen!     Een kleine greep uit de collectie uit 2012 van Supertrash, er zitten echt ontzettend leuke stukken bij! supertrash jurkje 2012 bikerjasje Supertrash Bikerjasjes worden een van de grootste modetrends in 2012, zorg ervoor dat je er zeker 1 in je kast hebt hangen 🙂 Dit leuke witte bikerjasje van Supertrash staat alvast hoog op mijn wishlist! coated skinny jeans supertrash Deze coated jeans van Supertrash is ook erg leuk, deze lente en zomer 2012 zullen we veel gecoate jeans zien. fringe boots supertrash Deze fringe boots wil ik zo graag hebben, al ben ik bang dat ze misschien wat te hoog voor me zullen zijn… Maar oh, wat zijn ze mooi! jumpsuit supertrash In deze jumpsuit zie ik mezelf al rondhuppelen als het lekker weer is! Nog een lekker grote lederen shopper erbij, een leuk paar pumps en je bent helemaal klaar voor een dagje shoppen 🙂 trui supertrash Franjes of fringes worden een erg belangrijke modetrend in de zomer en lente van 2012: je zag ze al bij de leuke laarzen hierboven, maar ook bij truien en t-shirts gaan we ze veel vaker zien! yay! regenlaarzen supertrash Nog een modetrend voor 2012, de regenlaars! Ja, het klinkt misschien wat raar… maar je ziet overal regenlaarzen in de nieuwe collecties. Deze vind ik er nog erg leuk uitzien. supertrash trackpants Ook trackpants (‘joggingbroeken’) gaan een heel belangrijke trend worden in 2012 en hoewel ik normaal heel erg anti dat soort broeken ben (behalve om erin te sporten), vind ik het toch aanlokkelijk klinken: geen knellende skinny maar een lekker loszittende (maar ook weer niet te los) broek in heerlijke sweatstof. Yup, volgens mij begrijp ik deze trend wel 🙂 supertrash trui De 80’s zijn weer helemaal terug: denk aan beenwarmers, afzaktruien, fluokleuren,… deze afzaktrui van Supertrash past zeker in deze 80’s-revival! I want this one! Ga zeker eens een kijkje nemen in de vernieuwde webshop van Supertrash, hij is zo leuk geworden!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
chie-mihara
Wishlist: Chie Mihara pumps

Ik was een beetje aan het rondsurfen op Spartoo (ik ben eigenlijk op zoek naar leuke schoenen voor in de...

Close