Sleek Storm palette: swatches en review

Op zoek naar swatches van het Sleek storm palette en een review? Dan ben je aan het juiste adres! Sure, er zijn al duizenden bloggers geweest die dit fijne palette gereviewed hebben… maar dan heb je mijn review nog niet gelezen 😉 Dit prachtige palette kreeg ik een jaar (of was het alweer 2?) geleden van de lieve Marijke van beautyblog Nymphette toen zij mijn Twitter Valentine was 🙂

Review Sleek Storm Palette

sleek storm palette

Swatches Sleek storm palette

swatch sleek storm palette swatch sleek storm palette swatch sleek storm palette swatches sleek storm palette swatches sleek storm palette Dit oogschaduwpalette van Sleek is echt mijn favoriete palette ooit! Ik gebruik hem bijna iedere dag, en dat kan je zien ook (alleen niet op deze foto’s). Hij is echt perfect voor iedere dag, en ik maak er bijna elke dag een werklook mee die lekker draagbaar is. Het is eigenlijk de perfecte combinatie van matte en shimmer oogschaduw, neutrale kleuren (nude kleuren) en ook een paar donkerdere tinten. Perfect!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
kapsels-met-laagjes
Lange kapsels met laagjes: de mooiste laagjeskapsels

Wil je graag kapsels met laagjes? Kijk dan zeker eens naar al deze leuke voorbeelden van prachtige kapsels met laagjes...

Close