Sleek Storm palette: favorietje

Mag ik jullie mijn vaakst gebruikte oogschaduwpalette even voorstellen? Dit is het Sleek Storm palette en ik ben er gek op! sleek storm palette Deze foto heb ik ondertussen al 2 weken geleden gemaakt, en er is nog veel meer pan p0rn te zien 😉 Heerlijk toch, als je een product zo vaak gebruikt? Als dit palette op is, moet ik misschien toch maar gaan overwegen om het Urban Decay Naked palette eens aan te gaan schaffen, want ik gebruik bijna alleen de neutralere kleuren (goud, highlighter, taupe, bruin, zwart en bruin,…) en de blauwe en groene kleuren blijven ongebruikt. Het is in ieder geval een heerlijk basispalette voor iedere dag en ik gebruik het ook echt bijna elke werkdag. Als ik dit weekend wat tijd over heb, zal ik proberen om eens verschillende ooglooks te maken met dit Sleek storm palette (zoals ik eigenlijk al beloofd had in het 1 palette, 7 looks artikel een poos geleden), maar het zal vooral van het licht en mijn tijd afhangen 😉

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
sleek-storm
Sleek Storm palette: swatches en review

Op zoek naar swatches van het Sleek storm palette en een review? Dan ben je aan het juiste adres! Sure,...

Close