Communiekapsels – Eerste communie kapsels – plechtige communie kapsels

Communiekapsels – Eerste communie kapsels – plechtige communie kapsels

Op zoek naar een leuk eerste communiekapsel? Of misschien zoek je eerder een kapsel om je plechtige communie te doen. Je kan makkelijk zelf een leuk eerste communiekapsel of plechtige communie kapsel maken zonder dat je daarvoor speciaal naar de kapster moet. Of je kan natuurlijk een van deze leuke kapsels gebruiken als inspiratie om mee te nemen naar de kapper. Er is veel keuze: je kan kiezen voor opgestoken haren, losse haren met krullen, een leuk haarbandje, een tiara, een bloem in het haar, een leuke diadeem of met leuke haarspeldjes. Kies ruim voor de communie zelf het kapsel uit, dan kan je er nog veel mee spelen en het goed leren stylen!

Eerste communie kapsel: bloemetjes in het haar

communiekapsel-bloemenkrans

Wat een lieflijk communiekapsel: een kapsel met bloemen en een bloemenkrans met een witte jurk (Worytko Pawel via shutterstock.com)

communie-kapsels-voorbeelden

Schattig communiekapsel met een lieve bloemenkrans, en een witte jurk met open rug (AS photo studio via shutterstock.com)

 

Een eerste communie kapsel is heel belangrijk, het bepaalt een groot deel van de hele look. Het zonnetje schijnt vaak als de eerste communicantjes hun communie doen: waarom dan niet gaan voor een leuke elfjeslook met bloemetjes en een leuk jurkje? Meisjes vinden het vaak erg leuk om bloemen of linten in hun haren te dragen, of heb je al eens aan parels gedacht?

Communie kapsels: krullen

communiekapsels-krullen

Lang kapsel: lang communiekapsel met mooie speldjes (freya photographer via shutterstock.com)

communiekapsels-krullen-meisjes

Wat een leuk communiekapsel, en heel tof afgwerkt met haar opvallende bril!  (MarcinK3333 via shutterstock.com)

communiekapsels

Een trend die je altijd ziet bij communie kapsels, zeker in 2012, zijn de krulletjes. (MarcinK3333 via shutterstock.com)

Je ziet vaak plechtige communicanten en eerste communicanten die naar de kapper geweest zijn om krullen in het haar te krijgen, maar eigenlijk kan je dat ook erg gemakkelijk zelf doen!

Communie kapsel: opsteekkapsel

communiekapsels-2

Wat heeft zij een prachtige communiejurk aan! Haar communiekapsel is heel simpel: lang, steil haar met een diadeempje. (Alena Romanovskaya via shutterstock.com)

Communiekapsel: vlechtjes

communiekapsels-kort-haar

Een heel lief korter communiekapsel en leuke streepjesoutfit met bolero (Max Topchii)

Vlechtjes zijn ook weer een heel leuk alternatief om een leuk communiekapsel te maken: het kost niet veel tijd en is nog leuk om te doen! Vlechtjes zorgen voor een hele frisse uitstraling, als jouw meid van vlechtjes houdt is dit zeker een leuk idee! Vlechtkapsels blijven ook goed zitten de hele dag lang, en dat is zeker een voordeel!

Communiekapsel met diadeem

communiekapsels

Heel mooi communiekapsel met een diadeem en grove krullen, supercute witte jurk (MarcinK3333 via shutterstock.com)

communiekapsels-meisjes-lang-haar

communiekapsel met tiara en witte jurk (MarcinK3333 via shutterstock.com)

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.