dameskapsels kapsel

Dameskapsels 2012

January 12, 2012
dameskapsels-2012-17

Dameskapsels 2012 – Ben je op zoek naar een nieuw en leuk dameskapsel? Ik toon jullie graag enkele ontzettend leuke dameskapsels die je in 2012 nog vaak zal zien.

dameskapsels 2012
Een leuk kort dameskapsel mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst! Kort bruin haar met highlights zorgt voor een heel speels kapsel, erg leuk!

dameskapsels 2012
De mooie Lauren Conrad  is een kapselvoorbeeld voor mij: ik zou veel geven om haar haren te hebben. Ze heeft prachtig donkerblond haar (en niet met een gele schijn, welke zilvershampoo zou ze gebruiken?) dat altijd perfect in model zit, zoals dit leuke opsteekkapsel.

dameskapsels 2012

dameskapsels 2012
Dit dameskapsel van Reese Witherspoon laat zien dat een leuk kapsel helemaal niet ingewikkeld hoef te zijn: steek het bovenste gedeelte van je haren op, krul je punten en doe wat glansspray of serum in je haar en je bent klaar.

dameskapsels 2012

dameskapsels 2012
Herkennen jullie zangeres Jo-Jo nog? Ik was altijd zo gek op haar liedjes “Leave” en “Too Little too late”)! Hier heeft ze ook een heel gemakkelijk dameskapsel dat ook erg snel na te maken is: steil je haren met een steiltang en doe er later nog enkele drupjes serum in zodat je haren mooi glanzen.

dameskapsels 2012
Op deze foto vallen niet alleen de prachtige rode lippen van Eva Mendes op, ook haar kapsel is prachtig! Ze heeft een chocoladebruine haarkleur met enkele highlights/ mèches erin, een heel erg leuk kapsel voor halflang haar.

dameskapsels 2012
Dit leuke korte dameskapsel van Rihanna laat haar ogen zo mooi uitkomen! Hieronder zie je een asymetrisch bobkapsel, staat haar geweldig leuk!

dameskapsels 2012
x

dameskapsels 2012
Dit is een van de meest gevraagde dameskapsels ooit: de chunky snit van actrice Meg Ryan.

dameskapsels 2012
Penelope Cruz staat prachtig met knalrode lipstick, maar ook haar haren zijn zo mooi op deze foto: ze heeft hier donkerbruin lang haar met koperkleurige highlights, in laagjes geknipt.

dameskapsels 2012
Dit blonde kapsel van Hillary Duff staat haar ook erg leuk: ze heeft hier blond haar (geblondeerd) in laagjes met licht blonde highlights in het haar. Dit dameskapsel is zo heerlijk zomers!

dameskapsels 2012
Aishwarya Rai heeft prachtig donker haar (ze is dan ook niet zomaar een van L’Oréal’s ambassadrices) en groene ogen. Hier draagt ze haar donkere haren in een strakke paardenstaart, hip!

dameskapsels 2012
Ashley Simpson heeft al verschillende haarkleuren getest, maar hier zie je haar met geblondeerd haar in laagjes.

dameskapsels 2012

dameskapsels 2012
Kim Kardashian kan gewoon niet ontbreken in dit lijstje: zij heeft vaak zo’n mooi en verzorgd haar. Hier heeft ze een heel classy dameskapsel dat we in 2012 nog erg vaak gaan zien: grote krullen  en de pony naar achteren met speldjes.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marijke January 12, 2012 at 20:38

  Ik zou ook wel het haar van Lauren Conrad willen hebben :-)

 • Reply Lisa January 13, 2012 at 01:34

  Mooie korte coupes :)

 • Leave a Reply

  Loading Facebook Comments ...
  Close