5 tips om te voorkomen dat je verliefd wordt op je schoenen

We hebben het allemaal al eens meegemaakt: dat éne paar schoenen dat zo leuk leek… wel, ze vallen een beetje tegen. Natuurlijk zullen we het niet snel hardop vertellen – weet je wel hoeveel die schoenen gekost hebben? – maar het knaagt. Wat je dan doet in zo’n situatie? Dat lezen jullie in de gastblog van Kim!  Herken je deze situatie? Je hebt via internet laarzen gekocht en bij het passen kom je erachter dat de hak te hoog is om er goed op te kunnen lopen en tot overmaat van ramp kan je je tenen niet bewegen. Ieder ander paar laarzen zou je weer retourneren, maar bij dit paar doe je dat niet om een hele simpele reden: Daar zijn ze te mooi voor. Je bent verliefd geworden op de laars die je nooit zal kunnen dragen. Hieronder staan vijf simpele tips om je verliefdheid te laten stoppen.   Tip 1: Ga andere dingen doen Ga naar de sportschool, zoek je vriendinnen op of ga heel hard leren voor die toets die je nog moet maken. Probeer de schoenen uit je gedachten te houden door afleiding te zoeken. Na een paar dagen zal je merken dat minder moeite heb om afscheid te nemen van je schoenen.   Tip 2: Maak de schoen minder mooi in je hoofd Stel je de schoen waar je verliefd op bent voor in situaties die niet zo smakelijk zijn. Denk er bijvoorbeeld aan hoe de schoenen eruit zien als je er mee in de hondenpoep heb gelopen of hoe ze eruit zouden zien na een avondje in de discotheek. Dit maakt de schoenen vanzelf minder leuk.   Tip 3: Besef dat jullie niet bij elkaar passen Elke goede relatie bestaat uit een wederzijds gevoel van liefde en waardering. Besef je dat in dit geval de liefde slechts van één kant komt. Deze schoen past niet bij jou, in dit geval zelfs letterlijk.   Tip 4: Nieuwe schoenen kopen Dit is altijd de beste oplossing. Er is altijd wel een nieuw paar schoenen om verliefd op te worden!   Tip 5: Vergeet de schoenen niet terug te sturen Webshops hebben een maximale tijd waarvoor je de schoenen terug moet sturen. Bij elke webshop is dat verschillend, maar meestal is dit twee weken. Probeer dus om binnen twee weken van je verliefdheid af te komen.  

4 Comments
  1. Haha, grappig, maar werkt helaas niet bij mij… Mezelf wijsmaken dat ze niet zo mooi zijn, naaah, I see right through me… Vandaar waarschijnlijk dat ik vorig weekend twee paar nieuwe gekocht heb, mmm jimmy choo, en met korting! olé

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
highlights-bruin-haar-2
Highlights bruin haar

Highlights bruin haar: Bruin haar is leuk maar misschien soms een beetje dof: highlights in bruin haar zorgen ervoor dat...

Close