Wat wil jij in de sale kopen?

Hier in België begint de sale (a.k.a. de ‘solden‘) pas op 3 januari 2012… en dat is nog wel eventjes. Het is dan enorm hectisch, zeker in de grote steden zoals Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt… zelf ga ik regelmatig shoppen in Antwerpen, maar de laatste jaren merk ik dat ik het niet zo fijn meer vind om in het begin van de sale in Antwerpen te gaan winkelen: de winkels zijn enorm rommelig, soms moet je bijna vechten om een kledingstuk te pakken te krijgen, je maat is direct uitverkocht… niet mijn ding. Ik heb dan ook besloten om enkele kledingstukken die ik écht graag wilde, op voorhand te gaan halen. Zo wilde ik graag nog een grijze skinny jeans, een bordeauxrode jas en antracrietgrijs jurkje van Zara en omdat ik een beetje bang was dat ze anders mijn maat niet meer hadden, ben ik ze alvast gaan halen. Maar er staan nog wel enkele andere kledingstukken en accessoires op mijn lijst hoor, die ga ik pas in de sale zelf halen.

Schoenen:

 • donkerbruine lederen laarzen
 • zwarte lederen laarzen
 • lederen overknee laarzen

Winterjassen

 • donkergrijze winterjas (liefst met rits) (waar? help :p)
 • crèmekleurige winterjas (Zara)
winterjas zara mantel

Blazers

 • gouden blazer Zara
 • Donkergrijze tweed blazer

Broeken

 • ripped jeans
 • donkergrijze paardrijbroek Zara

T-shirts en topjes

 • Mesh topje
 • halfdoorzichtig Zara-shirt
 • lange basic topjes voor over een skinny jeans/legging
Wat staat er op jullie wensenlijstje voor de sale/solden? Tell me!
4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP38721
Snelle make-up voor de feestdagen

Ik vind de feestdagen leuk: je mag je eindelijk eens optutten (ik krijg nogal vaak te horen dat ik er...

Close