Urban Decay Naked Palette: waarom wel of niet?

Ladies, ik zit met een dilemma: ik wil al maanden het Urban Decay Naked palette, maar ergens ben ik bang dat ik dat soort kleuren misschien al in mijn collectie heb. Ik heb nog geen oogschaduw van Urban Decay getest, dus ik weet niet goed wat ik moet verwachten. Hier komen jullie mij ter hulp: hebben jullie misschien een Urban Decay Naked palette? Zijn jullie er tevreden mee? En wat heb je er ongeveer voor betaald (en waar heb je het gekocht?)… Zijn de oogschaduwen zelf echt zo goed? Of vond je het niet nodig om dit palette te kopen? Vertel mij alles wat je over dit palette kan vertellen, ik ben echt reuze benieuwd!

18 Comments
 1. Ik vind het een echte aanrader. Superveel pigment in de oogschaduw en je kan ineens de primer testen (als je dat nog niet gedaan hebt). Ikzelf heb het palette in de Sephora gekocht in San Francisco en betaalde er $ 45,00 voor. Het palette wordt bij mij dagelijks gebruikt en is zijn geld dubbel en dik waard!

 2. Ik vind het een echte aanrader. Superveel pigment in de oogschaduw en je kan ineens de primer testen (als je dat nog niet gedaan hebt). Ikzelf heb het palette in de Sephora gekocht in San Francisco en betaalde er $ 45,00 voor. Het palette wordt bij mij dagelijks gebruikt en is zijn geld dubbel en dik waard!

 3. Normaal gezien koop ik nooit echte dure make up (ik vind duur vanaf 15€ al, aangezien je voor minder ook al goede dingen vindt en omdat ik er mijn geld ook niet aan kan uitgeven), maar toen ik na 3 maanden op een sucky job de deur achter me dichtsloeg wou ik toch wel eens iets speciaals om het goed te maken, dus kocht ik een het Urban Decay Fun Palette in Sephora Maastricht. Toen was er wel korting op, dus betaalde ik 23€ ofzoiets. Stiekem vind ik het wel heel leuk om zo’n duur palette te hebben, ik koester het ook wel een beetje 🙂 De oogschaduw zelf is echt heel zacht en goed gepigmenteerd (op 1 uitzondering, op mijn blog staat er een review van), geen spijt van gehad!

 4. Normaal gezien koop ik nooit echte dure make up (ik vind duur vanaf 15€ al, aangezien je voor minder ook al goede dingen vindt en omdat ik er mijn geld ook niet aan kan uitgeven), maar toen ik na 3 maanden op een sucky job de deur achter me dichtsloeg wou ik toch wel eens iets speciaals om het goed te maken, dus kocht ik een het Urban Decay Fun Palette in Sephora Maastricht. Toen was er wel korting op, dus betaalde ik 23€ ofzoiets. Stiekem vind ik het wel heel leuk om zo’n duur palette te hebben, ik koester het ook wel een beetje 🙂 De oogschaduw zelf is echt heel zacht en goed gepigmenteerd (op 1 uitzondering, op mijn blog staat er een review van), geen spijt van gehad!

 5. Ik heb hem vorige zomer in Avignon gekocht en heb het mij nog geen seconde beklaagd! De eerste keer dat ik de oogschaduw testte, was ik echt onder de indruk… zo veel pigment, nog nooit gezien!
  Ik zou het palet echt aanraden, je kan er zoveel kanten mee op. Van een nude look tot heftige smokey eyes! En idd, dat kleine flesje UDPP is een pluspunt…

 6. Ik heb hem vorige zomer in Avignon gekocht en heb het mij nog geen seconde beklaagd! De eerste keer dat ik de oogschaduw testte, was ik echt onder de indruk… zo veel pigment, nog nooit gezien!
  Ik zou het palet echt aanraden, je kan er zoveel kanten mee op. Van een nude look tot heftige smokey eyes! En idd, dat kleine flesje UDPP is een pluspunt…

 7. Ik heb hem nu denk ik bijna een jaar, en heb hem in de Nederlandse Sephora gekocht met korting. Ik denk dat ik er zo’n 30/40 euro voor betaald heb. *slik* Een heel bedrag, maar ik heb er ook nog geen spijt van. De kleuren zijn prachtig gepigmenteerd, mooi met elkaar te combineren en heel zacht. Hoewel ik van sommige oogschaduws vergelijkbare kleuren in mijn stash heb, pak ik nu eerder het Naked palette. Je merkt echt verschil in kwaliteit, vind ik.

 8. Ik heb hem nu denk ik bijna een jaar, en heb hem in de Nederlandse Sephora gekocht met korting. Ik denk dat ik er zo’n 30/40 euro voor betaald heb. *slik* Een heel bedrag, maar ik heb er ook nog geen spijt van. De kleuren zijn prachtig gepigmenteerd, mooi met elkaar te combineren en heel zacht. Hoewel ik van sommige oogschaduws vergelijkbare kleuren in mijn stash heb, pak ik nu eerder het Naked palette. Je merkt echt verschil in kwaliteit, vind ik.

 9. Mssn kan je dan dadelijk gaan voor het naked palette 2 dat net in omloop is?
  Ik heb het gewone naked palette en ben er erg tevreden mee. Ik kocht hem via Beautybay (waar je volgens mij nu ivm met kerst 20 % korting krijgt?) omdat hij toen overal uitverkocht was. Ik betaalde er toen 40 euro voor meen ik me te herinneren…

 10. Mssn kan je dan dadelijk gaan voor het naked palette 2 dat net in omloop is?
  Ik heb het gewone naked palette en ben er erg tevreden mee. Ik kocht hem via Beautybay (waar je volgens mij nu ivm met kerst 20 % korting krijgt?) omdat hij toen overal uitverkocht was. Ik betaalde er toen 40 euro voor meen ik me te herinneren…

 11. ik ben er blij mee! de oogschaduwen zijn erg fijn maar hebben wel bijna allemaal een shimmer erin
  een lief meisje heeft hem voor mij meegenomen uit amerika dus heb ik er maar ongeveer 35 euro voor betaald 😀

 12. ik ben er blij mee! de oogschaduwen zijn erg fijn maar hebben wel bijna allemaal een shimmer erin
  een lief meisje heeft hem voor mij meegenomen uit amerika dus heb ik er maar ongeveer 35 euro voor betaald 😀

 13. Ik heb deze net vorige week gekocht tijdens onze mini vakantie in de Elzas, ongeveer 40 euro als ik mij niet vergis, ziet er super uit, nog niet geprobeerd.

 14. Ik heb deze net vorige week gekocht tijdens onze mini vakantie in de Elzas, ongeveer 40 euro als ik mij niet vergis, ziet er super uit, nog niet geprobeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
SONY DSC
Korting op Uggs – goedkopere Uggs – sale Uggs

Bij welke online shops (webshops) kan je Uggs goedkoper kopen? Ik maakte snel een lijstje voor jullie, want sale op...

Close