Workproof outfit / sollicitatie-outfit

Het is alweer enkele dagen geleden maar ik heb nog eens een outfitje om aan jullie te laten zien: het is een outfit die ik begin oktober van dit jaar droeg toen ik een tweede sollicitatiegesprek had (dan kan het wat meer casual) en ik heb het ook al enkele keren aangehad op mijn werk. Nu moet ik daar wel bij vertellen dat het begin oktober opeens weer heel zomers weer was (echt de beste week om weer enkele dagen werkloos te zijn, haha). Natuurlijk kon Belleke niet ontbreken – as usual, she likes the spotlight – maar ik heb geen tijd meer gehad om haar foto’s te bewerken. U weet wel, dat Γ©ne niet-zwarte plekje van mijn kat (en nee, niet de oogjes ;)). Het is al heel ver gekomen als je je kat moet gaan photoshoppen, haha. De basisoutfit: outfit sollicitatie Met een blazer, sjaal en tas: outfit sollicitatie (handig, zo’n vlekje op de lens… je ziet La Kitteh hier trouwens ook weer πŸ˜‰ Om het goed te praten: ik was net thuis van een geslaagd sollicitatiegesprek en besloot nog snel foto’s te nemen voor ik in bad zou plonzen: ik had Belle dus nog niet haar gebruikelijke ik-ben-terug-thuis-knuffel gegeven ;)) outfit sollicitatie

Kleding:


 

 • blazer: H&M
 • satijn-like blouse: H&M
 • skinny jeans: River Island
 • Overknee laarzen: H&M
 • Sjaal met luipaardprint: H&M
 • Tas: Longchamp Pliage in bruin, medium formaat

Goh, valt het op dat ongeveer anderhalf jaar geleden een H&M in mijn stadje kwam? πŸ˜‰ Ik wil maar aantonen dat je echt geen ‘zotte kosten’ moet maken om leuke kleding aan te doen en ook zeker niet voor een sollicitatie. Al hangt dat natuurlijk wel af van de job waar je voor solliciteert. De sjaal ging trouwens wel uit hoor, die was vooral mee voor als ik het onderweg op de trein en dergelijke wat te koud zou krijgen (ik en airco, geen goede combinatie…). Ik voel me altijd het beste – en dat geldt zeker voor sollicitatiegesprekken – in outfits waar ik toch veel van mezelf in kan steken. Deze outfit is dan ook echt wel helemaal “ik”: beetje glans, luipaardprintje, mijn favoriete laarzen,… Wat trekken jullie aan als je aan het jobhunten bent? πŸ˜€ Let me know!

10 Comments
 1. Dit vind ik echt leuk! Zo iets zou ik zelf ook aandoen πŸ™‚
  Ik moet binnenkort ook gaan solliciteren maar had helemaal nog niet aan kleding gedacht… Geen idee wat ik moet aantrekken! Zoals ik al zei, dit zou ik ook durven aandoen , als ik het had wel te verstaan :p Haha

 2. Dit vind ik echt leuk! Zo iets zou ik zelf ook aandoen πŸ™‚
  Ik moet binnenkort ook gaan solliciteren maar had helemaal nog niet aan kleding gedacht… Geen idee wat ik moet aantrekken! Zoals ik al zei, dit zou ik ook durven aandoen , als ik het had wel te verstaan :p Haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
lush-magic-wand-christmas
Review Lush Magic Wand bubble bar

Een van de producten waar ik het meest benieuwd naar was uit mijn grote Lush haul, was de Magic Wand...

Close