Shoplog: badplezier

shoplog Ik ben even bij Yves Rocher en Kruidvat langgegaan en heb een fles douchegel Plaisirs Natures in Vanille (niet op de foto, ik had het al in de badkamer gezet) gehaald, twee bruistabletten (kokos en vanille), bij Kruidvat ook nog wat bruisballetjes, een heerlijke douchegel in kokosgeur (beter dan die van Yves Rocher en minder duur!) en lipbalsems (mijn lippen hebben het nodig in dit weer!). kruidvat pantera   Leuk he? Een zwarte kat (of zwarte panter => pantera) op de voorkant, een luipaardprintje, wat bling Ên nog bruisballen in de vorm van een hartje ook! Jullie begrijpen dat ik dit wel moest meenemen he? 😀 Over de bruistabletten komt straks al een review, stay tuned!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
outfit-sollicitatie
Workproof outfit / sollicitatie-outfit

Het is alweer enkele dagen geleden maar ik heb nog eens een outfitje om aan jullie te laten zien: het...

Close