Review Lush Magic Wand bubble bar

Een van de producten waar ik het meest benieuwd naar was uit mijn grote Lush haul, was de Magic Wand Bubble bar. Ik had een demo gezien in de winkel zelf, en was helemaal om. Ik heb een filmpje gemaakt (zet je geluid wel stil, er zit nogal wat ruis op): Je kan deze bubble bar meerdere keren gebruiken. Laat de Magic wand bubble bar goed opdrogen na het eerste gebruik: ik heb met deze bubble bar drie keer kunnen doen! De geur is ook goddelijk: deze Magic Wand bubble bar ruikt heerlijk naar Snowfairy! Speel zelf elfje met deze Lush Magic Wand Bubble bar, je zal er echt heel veel plezier van hebben 🙂 Beloofd! Lush magic wand Lush magic wand Lush magic wand Lush magic wand Leuk ding he? 😀

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
the-body-needs-mac-samples
Besteld bij The Body Needs: Mac samples

Enkele jaren geleden bestelde ik regelmatig pigmentsamples van MAC bij The Body Needs, maar op den duur gebruikte ik die samples...

Close