NOTD OPI Louvre me Louvre me not swatch

Soms draag je een nagellak en lukt het om de kleur perfect vast te leggen op camera. Wel, dat had ik vorige week toen ik OPI’s Louvre me, Louvre me not nog eens droeg. Ik weet dat ik er al eens een artikel aan besteed heb, maar het lukte me opeens zo goed om de kleur goed te laten zien 🙂 swatch OPI louvre me louvre me not In de winter en herfst draag ik heel graag paarstinten op mijn nagels, dus heb ik dit lakje weer opgediept uit de krochten van mijn nagellakstash 😉 Ik draag twee laagjes OPI Louvre me, Louvre me not en een laagje Sèche Vite.  

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP3299
Lush Abombinaball review

Abombinaball ziet er een beetje... euhm... raar uit. Maar van deze verschrikkelijke (Abombinable) sneeuwman ben ik niet bang. Ha! Fierce  gooide ik...

Close