Lush the Rocketeer review en foto’s

Zin in een spectaculaire bruisbal in bad? Dan is The Rocketeer van Lush echt iets voor jou! Kijk snel mee naar de foto’s en het filmpje en be amazed!

Een van de bruisballen die ik haalde bij Lush, was the Rocketeer uit de Kerstcollectie. Normaal zou het niets voor mij zijn, maar het meisje dat er op dat moment werkte, wist mij te overtuigen om deze mee te nemen: ik zou er geen spijt van hebben. En inderdaad, wat een gewéldig ding!
Ik heb enkele foto’s en filmpjes gemaakt om het effect eens te laten zien… you’ll love it!
Het water verkleurt gaandeweg van blauw, naar blauw met geel tot je uiteindelijk in een groen bad zit. Echt waar, ik zat in bad en het enige wat ik kon denken was: ‘Jeeetje, wat ben ik nu blij dat ik die oogoperatie gehad heb! Anders had ik dit met aangedampte brillenglazen moeten zien” :p Dit is echt een van de meest spectaculaire bruisballen die ik ooit geprobeerd heb, en ik heb er al veel geprobeerd. Deze bruisbal is trouwens helemaal niet uitdrogend in tegenstelling tot sommige andere bruisballen.
Ook de geur is heel bijzonder: ik kende deze geur nog niet. Zelf zou ik de geur omschrijven als heel zoet, maar wel lekker!
Deze bruisbal zou ik zeker weer opnieuw kopen, hij kost trouwens €4,95.

lush rocketeer Hier nog heel onschuldig op het zakje van Lush… just wait 😉 lush rocketeer Beetje bruisen in het bad… lush rocketeer De eerste ‘motoren’ worden gestart. lush rocketeer De andere ‘motoren’ worden aangewakkerd lush rocketeer En alle 4 de ‘motoren’ zijn in werking, leuke he! Je ziet de bruisbal dan ook echt door je bad vliegen en bruisen 😀 lush rocketeer Mijn voeten toen de bruisbal uitgebruisd was: fluogroen water! Ladies, start your engines!

8 Comments
  1. Ik heb altijd gedacht dat je de bruisbal in je bad moest doen en er dan gewoon zelf bij gaan zitten, dus hem niet eerst laten ‘opbruisen’. Niet dus 😀
    Deze ziet er wel cool uit, maar ik hou het bij mijn badolie van Kneipp ?

  2. Ik heb altijd gedacht dat je de bruisbal in je bad moest doen en er dan gewoon zelf bij gaan zitten, dus hem niet eerst laten ‘opbruisen’. Niet dus 😀
    Deze ziet er wel cool uit, maar ik hou het bij mijn badolie van Kneipp ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP3721
Shoplog: badplezier

Ik ben even bij Yves Rocher en Kruidvat langgegaan en heb een fles douchegel Plaisirs Natures in Vanille (niet op...

Close