Lush Abombinaball review

Abombinaball ziet er een beetje… euhm… raar uit. Maar van deze verschrikkelijke (Abombinable) sneeuwman ben ik niet bang. Ha! Fierce  gooide ik deze heerlijke Kerst-bruisbal van Lush in bad en wachtte…
Ik schud met de bruisbal en hoor een geluidje. Tiens, wat zit daarin? Een cadeautje? Ik zie direct een soort van Kindersurprise-ei voor mij, alleen dan in bruisbalvorm. Maar deze bruisbal heeft iets heel anders voor mij in petto! Het is misschien een lelijk ding, maar hij ruikt héérlijk! Ik ruik zelf heel erg de vanille die erin zit (net als de appelsien en pepermunt): hij ruikt een beetje naar After Eight. Deze bruisbal doet zijn ding en bruist geweldig leuk op, ondertussen komen er ook allerlei verzorgende oliën vrij. Ik heb na het bad echt een heerlijk zacht huidje, wat super!
Voor mij is de Kerstcollectie van Lush (en dan zeker de bruisballen en bubble bars) echt een schot in de roos: ik zou deze lieve, lelijke sneeuwman zo weer halen om mij te vergezellen tijdens een van mijn badsessies! Wat kost zo’n Abombinaball van Lush? Wel, voor €5,95  ben jij al de trotse eigenaar van zo’n sparkly blauw misbakseltje 😀

Lush Abombinaball Lush Abombinaball Lush Abombinaball Lush Abombinaball          

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP3125
Lush the Rocketeer review en foto’s

Zin in een spectaculaire bruisbal in bad? Dan is The Rocketeer van Lush echt iets voor jou! Kijk snel mee...

Close