Besteld bij The Body Needs: Mac samples

Enkele jaren geleden bestelde ik regelmatig pigmentsamples van MAC bij The Body Needs, maar op den duur gebruikte ik die samples nog amper en vergat ik de website. Tot ik een tijd terug bij de Press Days stond te kijken bij al het leuks dat MAC zou gaan uitbrengen en wat er nu al in de winkel lag… er zaten veel leuke dingen tussen (vooral de paint pots), maar ik was niet van plan om voor alles de volle prijs te gaan betalen, wat als het zou tegenvallen? En toen kwam ik dus nog eens op The Body Needs terecht, en ik heb deze dingen besteld (als samples):

Items Ordered: Price: Status:
$1.49 Shipped
$3.79 Shipped
$3.49 Shipped
$3.49 Shipped
$3.29 Shipped
$3.79 Shipped
$1.79 Shipped
$3.29 Shipped
$1.79 Shipped

Ik denk dat het qua hygiëne voor mijn ogen ook beter is als ik met samples werk, niet? Ik heb hier nog steeds een MAC fluidline in Blacktrack liggen, maar ondertussen is ‘ie al zeker 2 jaar oud… hij werkt nog prima, maar ik durf het niet zo goed meer te gebruiken! In totaal (met verzendkosten erbij) betaalde ik 28,40 euro. (37,16 dollar waarvan 10,95 dollar verzendkosten).

8 Comments
 1. ik ben wel eens op die site geweest. en wil er ooit wel eens wat bestellen.
  maar dan moet ik wel weer vaker mijn makeup pakken.
  want de laatste tijd ( al een jaar ofzo hehe) heb ik weinig zin om me leuk op te maken.

 2. ik ben wel eens op die site geweest. en wil er ooit wel eens wat bestellen.
  maar dan moet ik wel weer vaker mijn makeup pakken.
  want de laatste tijd ( al een jaar ofzo hehe) heb ik weinig zin om me leuk op te maken.

 3. Dat ken ik Michelle! Ik heb ook regelmatig een periode van enkele weken/ maanden waarin make-up me niet zo heel veel meer kan schelen 🙂 Eigenlijk koop ik behalve de basics nog amper make-up, het is nu meer fashion aan het worden 😀

 4. Dat ken ik Michelle! Ik heb ook regelmatig een periode van enkele weken/ maanden waarin make-up me niet zo heel veel meer kan schelen 🙂 Eigenlijk koop ik behalve de basics nog amper make-up, het is nu meer fashion aan het worden 😀

 5. Amai, ik wist zelfs niet dat je samples van paintpots kon krijgen! Wel interessant zeg. krijgen we de samples ook nog te zien als je ze ontvangen hebt?

 6. Amai, ik wist zelfs niet dat je samples van paintpots kon krijgen! Wel interessant zeg. krijgen we de samples ook nog te zien als je ze ontvangen hebt?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
De Pin-up stijl van An Lemmens So You Think You Can dance

An Lemmens is voor mij een stijlicoon: ik hou van de pin-up jurkjes die ze vaak draagt, de hoge hakken,...

Close