Review Lush Ma Bar

Ik ben helemaal gek op Ma Bar… al jaren! Jammer genoeg bleek uit de lijst van Lush discons dat Lush Ma Bar niet meer zal gaan maken 🙁 Gelukkig werk ik nu vlak tegenover de Lushwinkel in Antwerpen (lucky me^^) en ben ik er nog eentje gaan halen nu het nog kon! Waarschijnlijk zal ik er nog wel eentje gaan halen, ik zou niet weten hoe ik nog in bad moet zonder een Ma Bar hoor!

Lush Ma Bar: de geur

Hmmm… deze bubble bar van Lush ruikt zoet! Het klontje suiker helpt daar ook bij, maar ik merk zelf vooral een lekkere honinggeur op. And boy, ik hou van honinggeur! Ondertussen is mijn flesje It’s raining men ook al op, en ik heb standaard een blokje ‘Honey I washed the kids‘ in mijn kledinglade liggen… en in een ietwat verder verleden was ik ook nog gek op Honey Trap (maar nu moet ik eerst van mezelf mijn x-aantal andere lipbalsems eerst opmaken ;)), bruisbal Honey Bee en had ik ook de solid perfume van ‘Honey I washed the kids’. Jullie zien het: honing is mijn ding!

Lush Ma Bar: werking

Deze bubble bar werkt geweldig goed: verkruimel een stukje onder lopend water en je verzuipt in de bubbels! Ook de geur blijf je heel goed ruiken, dat vind ik zelf ook een groot pluspunt. Ook van de verzorgende werking, merk ik iets: mijn huid is niet droog of trekkerig als na een bad met Lush Ma Bar. Ik doe gemiddeld vier keer met een bubble bar van Lush, dus echt duur is het niet qua gebruik. Het is ook gewoon erg leuk om deze heerlijk ruikende bubble bar gewoon in je kamer te hebben liggen… hmmm! Lieve Ma Bar, we zullen je missen!

10 Comments
  1. I love Lush! <3

    Ma bar heb ik nog nooit gekocht, ik heb namelijk geen bad maar hij is favoriet bij heel veel lushies!

    Super jammer voor jullie dat hij eruit gaat. 🙁

  2. I love Lush! <3

    Ma bar heb ik nog nooit gekocht, ik heb namelijk geen bad maar hij is favoriet bij heel veel lushies!

    Super jammer voor jullie dat hij eruit gaat. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
mac-brush-cleanser-review
Mac brush cleanser review

Kwasten moet je goed schoonmaken: mijn favoriete manier is met MAC brush cleanser! Natuurlijk was ik mijn kwasten regelmatig met...

Close