Review Lush It’s raining men

Lush kwam nog niet zo heel erg lang geleden met de douchegel ‘It’s raining men’ die helemaal naar hun beroemde zeep ‘Honey I washed the kids’ ruikt. Ik ben zelf helemaal gek op de geur van honing en ik heb dan al veel van hun honingproducten getest. Toen ‘It’s raining men’ dan nog eens in de winkel lag, heb ik een flesje meegenomen om te proberen. Nu is het flesje op, jammer genoeg… maar ik heb het heel grondig getest en gebruikt en nu kan ik jullie een uitgebreide review geven!

It’s raining men: de geur

Hmmm… honing! Geen vieze nageur of een geur die tegenvalt wanneer je het product gebruikt, helemaal goed! Als je van de geur van honing / ‘Honey I washed the kids’ houdt, moet je het zeker eens proberen!

Prijs en kwaliteit?

Sommige mensen vinden Lush nogal aan de dure kant. Ergens kan ik dat wel begrijpen, maar je moet wel onthouden dat je met veel producten (waar amper nog enge chemicaliën inzitten, ook belangrijk!) lekker lang doet en je het milieu spaart. Ik had het kleinste flesje genomen om te testen (100 gram) en dat kostte mij ongeveer 8 euro. Ik heb ongeveer 3 maanden gedaan met het flesje. Ik druppel tijdens ieder bad (en dat is elke dag) een paar druppels van deze heerlijke douchegel op mijn douchepuff waardoor ik helemaal niet veel moet gebruiken.

Lush It’s raining men: de werking

In tegenstelling tot het vaste broertje (zusje?) van ‘Honey, I washed the kids’, droogt deze douchegel mijn huid absoluut niet uit. Hij is ook niet echt verzorgend zoals sommige bruisballen die met cacaoboter en oliën gemaakt zijn, maar ik hoef niet persé een bodymilk te gebruiken als ik uit bad kom. Je blijft trouwens nog enkele uren heerlijk nageuren naar honing, hmmmm! Of ik dit product nog eens zou kopen? Heel zeker! Ik was al enorme fan van Flying fox (honing en jasmijn) en nu heeft ook ‘It’s raining men’ mijn hart veroverd.

4 Comments
  1. hmm dat klinkt goed.
    ja lush is wel wat prijzig maar het is het wel waard!
    ik ga binnenkort toch maar eens wat bestellen bij lush haha

  2. hmm dat klinkt goed.
    ja lush is wel wat prijzig maar het is het wel waard!
    ik ga binnenkort toch maar eens wat bestellen bij lush haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
lush-honey-trap-lipbalsem-review
Review Lush Honey Trap lippenbalsem

Wat? Ik had nog geen review geschreven over de lipbalm Honey Trap van Lush? Foei, Glamourista! Het is nochtans sinds...

Close