Review Lush Honey Trap lippenbalsem

Wat? Ik had nog geen review geschreven over de lipbalm Honey Trap van Lush? Foei, Glamourista! Het is nochtans sinds enkele jaren een van mijn favoriete lipbalsems… here we go!

Lush Honey Trap: the facts

Een heerlijke lippenbalsem in een tinnetje (een solid lippenbalsem dus) die heerlijk ruikt naar honing! Yum! Je betaalt 7,95 euro voor 10 gram product.

Kissable lips?

Ooohja! Deze lipbalsem maakt je lippen enorm zacht, echt heerlijk! Ik gebruik deze lipbalsem het allerliefste in de winter: goodbye droge velletjes en gesprongen lippen! Hello heel erg kissable lips! Hou je er echt niet van om met je vingers in je lipbalsem te zitten? Dan is het misschien een idee om een lipbrush mee te nemen samen met je lipbalsem!

De voor- en nadelen van Honey Trap

Erg veel nadelen kan ik niet bedenken, om heel eerlijk te zijn. Nu ja, ik blijf het een beetje onhandig vinden dat de lipbalsem in een tinnetje zit: ik heb meestal lange nagels en altijd zitten mijn nagels onder de lipbalsem (ook onder de nagels, trouwens). Maar ach: ik maak dan van de miserie een deugd en masseer mijn vingertoppen en nagelriemen nog eens goed in 🙂 De prijs vind ik zelf geen nadeel: je doet er erg lang mee en in tegenstelling tot een gewone Labello, zit er geen petroleumderivaat in deze heerlijke lipbalm. Een groot voordeel: de geur. De zachtheid die je lippen krijgen. De geur (oh wacht… zei ik dat al?). Veel natuurlijke ingrediënten… Yup, ik ben om!

Hondjes <3 Lush Honey Trap: fun fact

Enkele jaren geleden was ik met mijn toenmalige vriendje bij zijn ouders in Nederland. Hun superlieve Maltezer-Leeuwtje bleef mij maar knuffelen, zoenen (stiekem: iew!) en ik had geen idee wat er met de lieverd aan de hand was. Naja, ze had me vast gemist? Pas toen ik voor de zoveelste keer die dag Honey Trap (verslavend? Ya think?) op mijn lippen smeerde, en er nog wat van op mijn vingers plakte… kreeg ik het door. Ooit een lief, pluizig Maltezer-Leeuwtje in volle vaart op je vingers zien afkomen om ze vervolgens af te lebberen alsof je een levende lolly bent? Nee? Ik voordien ook niet :p Altijd als ik nu wat van deze lipbalsem op mijn lippen doe, of ik ruik hem even… dan denk ik eventjes aan dat lieverdje, zelfs nu het al jaren geleden is 🙂  

6 Comments
  1. Klinkt als een fijne lipbalm! Maar wat betekent dat nu, dat er geen petroleumderivaat in zit? Waar zorgt dat ingrediënt dan voor dat dat een voordeel is? Heb er zelf nog nooit van gehoord 🙂

  2. Klinkt als een fijne lipbalm! Maar wat betekent dat nu, dat er geen petroleumderivaat in zit? Waar zorgt dat ingrediënt dan voor dat dat een voordeel is? Heb er zelf nog nooit van gehoord 🙂

  3. volgens mij heb ik deze ook eens gehad.
    eerst vond ik het niet fijn maar uiteindelijk vond ik het jammer dat ie op was.

  4. volgens mij heb ik deze ook eens gehad.
    eerst vond ik het niet fijn maar uiteindelijk vond ik het jammer dat ie op was.

  5. Klinkt alsof hij een heerlijke geur heeft al haat ik zulke tinnetjes ook omdat er dan vaak spul onder mijn nagels terecht komt… Oh, en ik heb geen flauw idee wat ik mij bij een malteser-leeuwtje moet voorstellen? 😀

  6. Klinkt alsof hij een heerlijke geur heeft al haat ik zulke tinnetjes ook omdat er dan vaak spul onder mijn nagels terecht komt… Oh, en ik heb geen flauw idee wat ik mij bij een malteser-leeuwtje moet voorstellen? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Lush-ma-bar-review
Review Lush Ma Bar

Ik ben helemaal gek op Ma Bar... al jaren! Jammer genoeg bleek uit de lijst van Lush discons dat Lush...

Close