Review Lush Dragon’s Egg Bruisbal

Dragon’s Egg van Lush is een heel bijzondere bruisbal. Ik kocht hem (zie Lush haul) enkele dagen geleden en kon niet wachten Hij ziet er heel onschuldig uit, maar wacht maar tot je hem in bad doet! Als je deze bruisbal in bad gooit, ruik je eerst de heerlijke geur. En dan plots… een explosie van kleur in jouw bad! Bij mij werd het bad helemaal oranje en de geur was zalig! Ook dreef er een soort van confetti in het bad, echt heel leuk! Als je een opkikker nodig hebt na een lange dag studeren of werk, dan is Dragon’s Egg echt heel erg leuk!

Dragon’s Egg: de geur

De geur van Dragon’s Egg is heel fris: je ruikt de citroen en bergamot echt heel goed. Ik zou deze geur eerder onder de categorie ‘bloemig en fruitig’ plaatsen.

Sparkle, baby!

Wat me opeens ook opviel toen ik in bad zat… heel het bad glitterde (zie: dit had ik nooit kunnen zien zonder oogoperatie^^) en zelfs 24uur later vond ik soms nog steeds verdwaalde glitters op mijn huid en gezicht :p Stiekem vond ik het heel leuk, met dit nare weer kan je alle extra bling gebruiken! Behalve de sparkle (Edward Cullen got nothing on me!) heeft deze fijne bruisbal nog een grote troef: hij is heel verzorgend! Na een bad met Dragon’s Egg heb je geen bodymilk meer nodig, heel fijn (en handig, met dit koudere weer!).

De feiten

Deze bruisbal van Lush kost 5,95 euro en kan je 1 keer gebruiken. Je kan naar een Lushwinkel in je buurt gaan of online bestellen (en als je daar allemaal geen zin in hebt: ik werk vlak tegenover de Lush in Antwerpen… just ask! Glamourista shopping service to the rescue ;)). Deze bruisbal is echt een aanrader!

lush dragon's egg review
Lush dragon's egg - zo onschuldig
lush dragon's egg
Lush dragon's egg - de eierschaal valt uit elkaar
Lush dragon's egg reviews
Confetti!
Lush dragon's egg
Bam! Orange in your face & glitters!
dragon's egg Lush
Een oranje bad, iemand?

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Kopie-van-lush-haul
Enorme shopping haul: Lush kerstcollectie en Halloweencollectie 2011 2012

Ik ging na mijn werk naar Lush, op weg om wat heerlijke spulletjes in te slaan. De laatste maanden heb...

Close