Review Garnier Ultra doux shampoo met abrikoos

Ik testte een shampoo van Garnier Ultra Doux met abrikoos (eigenlijk voor kindjes). Tja… ergens moet je altijd kind blijven, toch? Waarom had ik deze shampoo eigenlijk gekocht? Wel, vlak na mijn oogoperatie was ik nogal bang om in bad te gaan en mijn haren goed te wassen: ik moest al in bad met oogschelpen (de horror! Die dingen dampten aan, plakten niet meer en zaten tout court in de weg) en was heel bang om zeep in mijn ogen te krijgen. En opeens dacht ik: “Hé, toen ik kind was, had ik altijd een shampoo die niet prikte in de ogen! Die moet ik opnieuw halen!”. En voilà… het resultaat was een trip down memory lane… Een fles shampoo van Garnier kost niet veel: ik denk dat je hooguit 3 euro kwijt bent in een drogisterij zoals Kruidvat of Etos. De geur is heerlijk: hij ruikt echt naar abrikozen, zo moet het! En of hij echt hielp tegen het prikken van zeep in de ogen? Geen idee… ik durfde het niet aan om expres wat te morsen of in mijn ogen te laten komen (can you blame me?): stel je voor dat ik dan weer bij mijn oogchirurg zou zitten: “Ja sorry, het was voor een artikel” 😉 Ik gebruik altijd maar een heel klein beetje shampoo, ter grootte van een eurostuk. Met deze shampoo ging het wassen heel goed: er was veel schuim en de heerlijke geur bleef echt in mijn haren hangen, yummie! Deze shampoo zorgde voor zeer tevreden haartjes, ik zal hem zeker in de toekomst nog eens halen 🙂 Jullie hebben vast al eens een shampoo van Garnier geprobeerd, wat vonden jullie ervan?

8 Comments
  1. Herinneringen.. 😉 Die gebruikte mama vroeger altijd om mijn haar te wassen als ik nog héél klein was 😉 Heb hem een tijdje geleden ook nog is gebruikt, zo fijn! 🙂

  2. Herinneringen.. 😉 Die gebruikte mama vroeger altijd om mijn haar te wassen als ik nog héél klein was 😉 Heb hem een tijdje geleden ook nog is gebruikt, zo fijn! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
dragons-egg-lush-review
Review Lush Dragon’s Egg Bruisbal

Dragon's Egg van Lush is een heel bijzondere bruisbal. Ik kocht hem (zie Lush haul) enkele dagen geleden en kon...

Close