Mac brush cleanser review

Kwasten moet je goed schoonmaken: mijn favoriete manier is met MAC brush cleanser! Natuurlijk was ik mijn kwasten regelmatig met water en babyshampoo, maar deze brush cleanser is heel handig voor tussendoor.

MAC brush cleaner: handig om je kwasten te wassen

Review mac brush cleaner cleanser reviews Als ik mezelf ‘s ochtends opgemaakt heb, probeer ik vlak erna mijn kwasten ook al te reinigen. Ik neem een tissue of een watje, spray er wat MAC brush cleanser op en ik wrijf mijn kwasten over het watje tot er geen viezigheid meer uitkomt. En dat gaat echt perfect! Ik heb ook al enkele andere brush cleansers getest, maar die van MAC is mijn favoriet. Met mijn fles heb ik ongeveer 2 jaar gedaan. Daar moet ik wel bijzeggen dat ik pas ongeveer anderhalf jaar heel regelmatig make-up gebruik. Daarvoor gebruikte ik bijvoorbeeld vaker de methode met babyshampoo omdat ik meer tijd had: nu ben ik alweer een poos aan het werken dus alles moet efficiënt en snel zijn! Zou ik deze brush cleanser van MAC opnieuw kopen? Heel zeker! Zodra ik mijn loon heb, ga ik weer een flesje halen (en nog wat andere dingen zoals een Paintpot ;))!

Voordelen Mac brush cleanser:

  • Make-up kwasten worden efficiënt gereinigd
  • je kwasten worden ook ontsmet
  • de alcohol vervliegt snel
  • de geur is niet storend
  • Je betaalt ongeveer 10 euro voor een flesje, maar je doet er wel lang mee
  • snelle methode
  • de haren van je kwasten blijven goed intact dankzij deze brush cleaner

De nadelen van MAC brush cleanser:

  • niet makkelijk verkrijgbaar
  • de originele verpakking: je kan de vloeistof beter overgieten in een flesje met spraydop
6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
benefit-the-garden-of-good-and-eva-parfum
Benefit Garden of good and eva parfum review

Laat ik dit heel kort zeggen: ik HOU van dit parfum! Het is fruitig, zoet en oh-so me! The Garden...

Close