Enorme shopping haul: Lush kerstcollectie en Halloweencollectie 2011 2012

Ik ging na mijn werk naar Lush, op weg om wat heerlijke spulletjes in te slaan. De laatste maanden heb ik meegeholpen met vertalingen van Facebookberichten en persberichten en als ‘loon’ mag ik zo nu en dan eens wat gaan uitkiezen in de winkel. De laatste keer dat ik er nog eens was langsgeweest om wat leuke dingen te halen, was alweer van voor mijn oogoperatie geleden 😮 Ik heb – vind ik dan – héle leuke dingen meegenomen, veel van de Kerstcollectie. Geen nood, niet alles is ‘gekregen’ hoor, ik heb ook een stuk zelf betaald. Maar ik wil trouwens wel eerst eventjes heel duidelijk maken dat dit zeker geen ‘perspakket’ ofzoiets is, ik heb ervoor gewerkt 😉 En natuurlijk zal ook dat mijn reviews niet gaan beïnvloeden. Sterker nog, omdat ik er zelf veel over gelezen/vertaald heb, weet ik juist veel over de producten en kan je kritischere reviews verwachten. lush shopping haul

Wat zat er allemaal in mijn papieren Lushtasjes?

 • Cupcake masker
 • Satsumo Santa
 • Tisty Tosty
 • Candy Mountain
 • Sex Bomb
 • It’s raining men
 • Dragon’s egg
 • Ginger bread House
 • So White
 • Three Gold rings
 • Golden Wonder
 • The Melting Snowman
 • Cinders
 • Superstars
 • Skullduggery
 • the Rocketeer
 • Magic wand bubble bar
 • Vanilla Fountain
 • Lil Lush pud
 • Abombinaball

Lush Kerst Halloween Lush shopping log haul Ik heb nu al een bad genomen met een van deze lovelies, dus ik hoop vanaf morgen te kunnen beginnen met de reviews zodat jullie op tijd weten welke producten echt aanraders zijn 🙂 Hebben jullie iets van de Kerstcollectie van Lush of de Halloweencollectie gehaald? Ik wil heel graag het peperkoeken huisje nog halen, die was jammer genoeg al uitverkocht^^

10 Comments
 1. Amai, ge hebt u goed laten gaan 😉 Ik ben er zelf al eventjes niet meer geweest, maar ik ga denk ik met het verlengd weekend eens langs, lekker snuffelen ^^

 2. Amai, ge hebt u goed laten gaan 😉 Ik ben er zelf al eventjes niet meer geweest, maar ik ga denk ik met het verlengd weekend eens langs, lekker snuffelen ^^

 3. WOW jij heb veel gehaald haha
  ik zou ook de lush winkel wel leeg willen kopen maar ik heb geen bad dus de helft valt al af.

 4. WOW jij heb veel gehaald haha
  ik zou ook de lush winkel wel leeg willen kopen maar ik heb geen bad dus de helft valt al af.

 5. Waaaah wat een hoop leuke Lush spulletjes :D! Zelf ben ik Snow Fairy al gaan halen en wil ik zeker nog eens terug gaan voor Candy Cane want die was er jammergenoeg nog niet toen ik ging 🙁 maar ieder excuus is goed voor een Lush bezoekje :D! Geniet van je spulletjes!!

 6. Waaaah wat een hoop leuke Lush spulletjes :D! Zelf ben ik Snow Fairy al gaan halen en wil ik zeker nog eens terug gaan voor Candy Cane want die was er jammergenoeg nog niet toen ik ging 🙁 maar ieder excuus is goed voor een Lush bezoekje :D! Geniet van je spulletjes!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
lush-it-s-raining-men-review
Review Lush It’s raining men

Lush kwam nog niet zo heel erg lang geleden met de douchegel ‘It’s raining men’ die helemaal naar hun beroemde...

Close