The Body Shop Mango douchegel review

Al jarenlang ben ik fan van de producten van The Bodyshop en zeker van enkele producten over het algemeen: toen ik voor de eerste keer hun befaamde Body Butters kocht, zat er een mini-bodybutter in de geur mango bij. Ik was verkocht! De geur is zo lekker fruitig en fris, echt iets voor in de zomer of lente (of beter gezegd: als het goed weer is). Als je aan deze douchegel ruikt, zie je jezelf liggen op een tropisch strand met een paar mooie tropische mannen om je heen die je koelte toewuiven. Jullie begrijpen het: dit is een absolute must-buy! The Body Shop mango douchegel review  

The Body Shop Mango douchegel

Deze douchegel heb ik best lang gebruikt, ik denk twee maanden. Nu moeten jullie weten dat ik douchegels altijd dubbel gebruik: ik laat er een beetje van druppelen in het bad terwijl de kraan loopt om zo een explosie aan mangobubbels te krijgen én daarna doe ik ook nog een paar druppels op een puff. Instant mango goodness, yum! In de flacon zat 400 ml, bijna een halve liter dus. Het is heel jammer dat hij op is en dat ik van mezelf eerst nog wat andere douchegels moet opmaken, anders was ik direct naar Antwerpen vertrokken om me nog eens tegoed te doen aan wat heerlijke BodyShop-goodness… Soon, my precious! Moeten jullie nu nog vragen of het een aanrader is? Kopen, dat zeg ik! Hebben jullie al iets geprobeerd van deze mangolijn of zijn jullie eerder gek op een andere geur van The Body Shop? Laat jullie mening achter in de comments, wie weet ontdek ik nog leuke pareltjes 😀

4 Comments
 1. Ooo deze Mango showergel is echt goddelijk! <3
  Ik heb nog ongeveer 1200 ml staan (meerdere flessen)

  De Mango bodybutter vind ik trouwens echt veel minder lekker!

  Mijn favoriete lijn is Raspberry! <3

 2. Ooo deze Mango showergel is echt goddelijk! <3
  Ik heb nog ongeveer 1200 ml staan (meerdere flessen)

  De Mango bodybutter vind ik trouwens echt veel minder lekker!

  Mijn favoriete lijn is Raspberry! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Forever-21-korting1
Forever 21: webshop en shops

Een review over Forever 21 (de winkel en webshop zelf) had ik nog niet geschreven, terwijl het wel handig kan...

Close