Benefit Garden of good and eva parfum review

Laat ik dit heel kort zeggen: ik HOU van dit parfum! Het is fruitig, zoet en oh-so me! The Garden of Good and Eva is een van de parfums die Benefit uitgebracht heeft, en ik had dit gekregen samen met Bella Bamba blush die ik een hele poos geleden gewonnen had op In De Watten blog. Het parfum is heel zoet en fruitig: zo heb ik mijn parfums zelf heel graag! Ik ben absoluut niet te vinden voor zware geuren, dus dit was voor mij echt een schot in de roos. Jammer genoeg is mijn staaltje van dit heerlijke parfum alweer op, maar misschien (en zeker nu ik weer in Antwerpen werk) spring ik binnenkort nog eens binnen bij de Inno in Antwerpen om een fullsize flacon te halen van dit heerlijke parfum! benefit parfum garden of good and eva review Hebben jullie al een parfum van Benefit geprobeerd? Wat vonden jullie ervan? Deze feestperiode komt Benefit ook met een setje van deze parfums, allemaal kleintjes 😀

10 Comments
  1. Ik heb zelf thuis een staaltje van Ring my Bella maar die vind ik eigenlijk niet zo goed ruiken. Heb hem een keer opgespoten en daarna nooit meer! Maar ik ben dan ook héél kieskeurig als het op parfum aankomt. Enkel die Loverdose, die heeft echt mijn hart gestolen… (en binnenkort ook m’n centen!)

  2. Ik heb zelf thuis een staaltje van Ring my Bella maar die vind ik eigenlijk niet zo goed ruiken. Heb hem een keer opgespoten en daarna nooit meer! Maar ik ben dan ook héél kieskeurig als het op parfum aankomt. Enkel die Loverdose, die heeft echt mijn hart gestolen… (en binnenkort ook m’n centen!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
the-body-shop-mango-douchegel-review
The Body Shop Mango douchegel review

Al jarenlang ben ik fan van de producten van The Bodyshop en zeker van enkele producten over het algemeen: toen...

Close