Outfit: classy werkoutfit donkergrijze kanten rok H&M

In een vorige outfit of the day liet ik jullie trots mijn kanten jurk van H&M zien en deze keer is het de beurt aan het kanten rokje waar ik toen over vertelde. Dit rokje komt dus ook van H&M en ik heb het gecombineerd met een zwarte blouse (ook van H&M, maar ik heb hem al zeker 4 of 5 jaar). Zwarte pumps leken mij ook leuk passen bij deze outfit! In het vervolg zou ik het trouwens dragen met een zwart hemdje met v-hals eronder hoor 😉 outfit werk glamourista zwarte blouse h&m kanten rok pumps

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
opi_swatch_san_tan_tonio_nagellak_nude-1
NOTD: OPI san-tan Tonio swatch

Een hele fijne nagellak van OPI, deze San- tan tonio! Het is een nude kleur met een jelly finish, waardoor...

Close