Nieuwe manier om nagellak op te bergen

Eerst had ik mijn nagellak opgeborgen in een mandje met 3 lades maar dat was veel te klein geworden voor al mijn nagellak. Ik begon eens na te denken en te kijken of ik het ergens anders in zou kunnen steken. Opeens bedacht ik me dat ik nog kartonnen lades had die ik een poos geleden bij de Aldi gehaald had. Nu heb ik al mijn nagellak gesorteerd per kleur, echt superhandig! Er past ook veel in de lades. Nagellak opbergen Nieuwe manier om nagellak op te bergen: Nagellak stash al mijn nagellak Alle nagellakjes uit mijn stash Lade nagellak opbergen Een van de lades waar de nagellak in zit. De nagellak van O.P.I past er spijtig genoeg niet rechtop

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP0757
Mijn ogen zijn helemaal genezen!

Woopwoop! Ik ben net terug van de oogchirurg die mijn ogen nog eens heeft nagekeken en ze zijn nu helemaal...

Close