Gezamelijke shoplog: Essence nagellak, Freeman maskers, juwelen en Gosh soft n shine lipbalms

Ik heb nog een kleine shopping haul voor jullie! Al moet ik eerlijk toegeven dat deze shoplog allemaal leuke producten heeft die ik in een maand bijeen geshopt heb: ik vond het eigenlijk niet de moeite om voor alles apart een artikel te maken 🙂

Essence nagellak

essence nagellak Bij het Kruidvat zag ik een poosje terug nieuwe nagellakjes staan van Essence, en er zaten een hoop leuke kleuren en finishes tussen: oranje, rood, met glitter en flakies,… De komende dagen zal ik de swatches van de nieuwe Essence nagellak online plaatsen.

Freeman maskers en Kruidvat zoutscrub

freeman maskers Half beautyminnend Nederland en België is in de ban van zoutmaskers voor de huid. Zelf durf ik het niet goed aan (er zou maar een beetje per ongeluk in mijn ogen terechtkomen, ieh!) maar ik ben wel altijd gek geweest op zoutscrubs. Dit exemplaar van het Kruidvat ruikt lekker ontspannend naar lavendel en scrubt echt heel goed! Babyhuidje, here I come! De maskers heb ik ook bij Kruidvat gehaald: normaal kosten ze ongeveer 5 euro per stuk. De variant met aardbei had ik eerlijk gezegd nog niet gezien, dus die moest mee (hij ruikt ook zo lekker, mmm!) en het peel-offmasker met komkommer kende ik al.

Juwelen: C&A (Six) en Kruidvat (Six)

juwelen shoplog c&a kruidvat Deze leuke juweeltjes en haarelastiekjes moest ik gewoon hebben. Bizar eigenlijk… tot ongeveer een anderhalf jaar geleden zeiden juwelen mij niet echt veel en nu is het voor mij de manier bij uitstek om een wat saaiere outfit op te leuken! Zeker sinds ik ontdekt heb dat de juwelen van Forever 21 ook echt goed passen, heb ik vaker juwelen gehaald (ik heb nogal dunne vingers). Deze twee ringen van Six vond ik zo leuk voor de komende herfst: ik ben van plan om heel regelmatig oranje nagellak, roze nagellak, paarse en goudkleurige nagellak te gaan dragen en daar passen deze ringen perfect bij. Ook het armbandje was een unicum voor mij: ik heb ontzettend dunne polsjes en de meeste armbanden zakken af. Deze heeft een elastiek, staat leuk en blijft goed zitten! De armband (en de elastiekjes) komen van Hema. De oorbellen zijn ook van Kruidvat en zijn turquoise en paars, ook weer echte herfstkleuren!

Gosh soft ‘n shines

Geen idee hoe het zit… maar mijn Kruidvat heeft alleen nog maar Soft ‘n Shines in de uitverkoopbak 🙁 Ik hoop maar dat deze fijne lipbalsems niet uit het assortiment gaan, want het zijn mijn favoriete lipsticks! Je kan ze goed opbouwen en ze ruiken zo lekker naar vanille! Ik heb twee kleuren gehaald die ik nog niet had (Mocha en Bourgondy) en de anderen zijn lievelingskleuren (soft touch en perfect plum). Gosh soft 'n shine lipstick lipbalm  

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
ring-forever-21
Nail art: sparkly fuchsia met 2B en OPI Servin’ up sparkle

In mijn vorige outfitpost vertelde ik al dat er nog een leuk artikel met mooie nail-art zou aankomen vandaag. Tadaaa!...

Close