Forever 21: webshop en shops

Een review over Forever 21 (de winkel en webshop zelf) had ik nog niet geschreven, terwijl het wel handig kan zijn! Wat vind ik eigenlijk van deze webshop en winkel? En wat kan je er allemaal kopen?

Forever 21 online shoppen

Ik leerde Forever 21 kennen door hun webshop, en ik heb er (op het moment dat ik dit schrijf) ongeveer vier keer besteld. Meestal bestel ik er juwelen, omdat ik niet zo graag kleding bestel online. Mijn eerste bestelling waren wat juwelen (ringen vooral) en een paar cognackleurige laarzen, maar die pasten totaal niet. Omdat ik echt geen zin had om ze terug  te sturen, heb ik ze aan mijn moeder gegeven, voor haar pasten ze gelukkig wel. De bestellingen kreeg ik altijd na ongeveer een week tot anderhalve week binnen. Mijn laatste bestelling had wel wat vertraging opgelopen door de koerier die lui was: volgens hem had hij het al 4 keer geprobeerd te leveren, maar dat was niet zo. Hij beweerde dat hij er op bepaalde dagen zeker geweest was, maar op die dagen zat ik juist thuis door de oogoperatie… klopte niets van, dus. Na een héél kwaad telefoontje stond hij er de volgende dag toch, met excuses. Dat vind ik soms wel een nadeel van koerierdiensten: ze zeggen zomaar ze een poging ondernomen hebben en daarna wordt het alweer teruggestuurd. Maar normaal gezien verloopt een bestelling in de online shop van Forever 21 heel vlot: ik bestel, betaal met Paypal en een dikke week later komt een koerier het brengen.

Forever 21 in Antwerpen

Een poosje geleden ging ik naar Antwerpen om daar de winkel van Forever 21 te bezoeken. Eerlijk: ik was echt heel overweldigd! Wat een hoop spullen onder een dak, whoa! Ik zou er zeker nog eens naartoe moeten om alles nog eens te bekijken 🙂 Je vindt er mannenkleding, vrouwenkleding, veel accessoires (juwelen zoals ringen, armbanden, kettingen,…) en schoenen. Ook kan je er een leuke tas scoren, en een leuk setje lingerie of een heerlijke pijama. Toen ik er was, heb ik wat leuke armbandjes, kettingen en luipaardprint-heels gehaald. Ik wilde ook nog eens kijken voor leuke kleding, maar ik was eerlijk gezegd een beetje te overweldigd… dan liever nog een andere keer eens terugkomen. Er zijn trouwens ook hele leuke accessoires te vinden zoals make-up kwasten, spiegeltjes, make-uptasjes,… Het is moeilijk om zonder iets de winkel te verlaten 😉 Kortom: ik vind Forever 21 een hele leuke winkel, heel budgetvriendelijk ook! Ze hebben ook vaak leuke aanbiedingen (geen verzendkosten, korting,…) waardoor het vaak nog verleidelijker wordt om er te bestellen 🙂 Hebben jullie er ooit al besteld of misschien eens langs een shop geweest?

20 Comments
    1. Idem, ik vond het veel te basic of net rare kleding (scandinavian prints) en er waren toen ik ging erg weinig schoenen, alleen lingerie voor cupmaat A en de juwelen ook allemaal een beetje kinds of cheap looking. Nee ik ben geen fan 🙁 ben wel benieuwd naar je luipaard heels want die heb ik niet gespot 🙂

    1. Idem, ik vond het veel te basic of net rare kleding (scandinavian prints) en er waren toen ik ging erg weinig schoenen, alleen lingerie voor cupmaat A en de juwelen ook allemaal een beetje kinds of cheap looking. Nee ik ben geen fan 🙁 ben wel benieuwd naar je luipaard heels want die heb ik niet gespot 🙂

  1. Ik had ook zo’n overweldigd gevoel toen ik er binnen stapte! De eerste keer kwam ik enkel buiten met een riempje, maar gisteren ben ik opnieuw geweest en was de buit aanzienlijk groter 🙂 Nu heb ik voor mezelf gezegd er een tijd niet te komen, want zoals je aangeeft is het heel moeilijk om buiten te gaan zonder iets te kopen!

  2. Ik had ook zo’n overweldigd gevoel toen ik er binnen stapte! De eerste keer kwam ik enkel buiten met een riempje, maar gisteren ben ik opnieuw geweest en was de buit aanzienlijk groter 🙂 Nu heb ik voor mezelf gezegd er een tijd niet te komen, want zoals je aangeeft is het heel moeilijk om buiten te gaan zonder iets te kopen!

  3. Ik ben natuurlijk de Forever21 winkels in Los Angeles 9en omgeving) gewend, dus had hoge verwachtingen van de Flagship store in Antwerpen en was behoorlijk teleurgesteld. Veel te druk en ongeorganiseerd. Niet alles ligt bij elkaar en alles ligt maar een beetje hier en daar verspreid. Dat is in Amerika niet de juiste image van de winkel. Alles is heel erg georganiseerd, aparte hoeken met tafel en murenvol van hetzelfde. De webshop vind ik ook leuk, zeker georganiseerd maar ze hebben lang niet alles dat in de winkels verkrijgbaar is, dat is dan weer jammer.

  4. Ik ben natuurlijk de Forever21 winkels in Los Angeles 9en omgeving) gewend, dus had hoge verwachtingen van de Flagship store in Antwerpen en was behoorlijk teleurgesteld. Veel te druk en ongeorganiseerd. Niet alles ligt bij elkaar en alles ligt maar een beetje hier en daar verspreid. Dat is in Amerika niet de juiste image van de winkel. Alles is heel erg georganiseerd, aparte hoeken met tafel en murenvol van hetzelfde. De webshop vind ik ook leuk, zeker georganiseerd maar ze hebben lang niet alles dat in de winkels verkrijgbaar is, dat is dan weer jammer.

  5. Ik ben 1 keertje binnen geweest in de winkel in antwerpen en was ok wat overdonderd. Had toen niet zo veel tijd en ben er gewoon niet aan begonnen 😉 Binnenkort plan ik eens een ‘Forever 21’ shopdagje 🙂

  6. Ik ben 1 keertje binnen geweest in de winkel in antwerpen en was ok wat overdonderd. Had toen niet zo veel tijd en ben er gewoon niet aan begonnen 😉 Binnenkort plan ik eens een ‘Forever 21’ shopdagje 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
outfit-look-glamourista-kanten-rok
Outfit: classy werkoutfit donkergrijze kanten rok H&M

In een vorige outfit of the day liet ik jullie trots mijn kanten jurk van H&M zien en deze keer...

Close