Snel recept: rucolasalade met peer en wasabidressing

Ziet er lekker uit toch? Wel, het is ook heel lekker! Deze salade heb ik een paar keer gegeten toen mijn favoriete restaurantje in Lier nog bestond, Ezili. Maar jammer genoeg is het weg en nu moet ik een beetje zelf zulk lekker eten maken! Deze salade spookte een paar dagen geleden door mijn hoofd omdat het toen toevallig nog eens lekker weer was (of toch eventjes 😉 ). Let’s get cooking! Lekkere salade met peer Wat heb je nodig?

  • een zakje rucola
  • een peer, niet te rijp
  • wasabidressing (ik gebruik die van Oil & Vinegar)
  • schilfers parmezaan of andere harde Italiaanse kaas

Hoe maak je deze salade?

  • Was de salade en schik het leuk op een bordje
  • Vervolgens was je de peer en snij je de peer in dunne stukjes (je zou ook een dunschiller kunnen gebruiken)
  • Doe er wat schilfers harde kaas over
  • druppels er wat dressing over

En dat is het al 😉 Heel makkelijk en toch ontzettend lekker! Als ik er trouwens een maaltijdsalade van wil maken, doe ik er nog een stukje focaccia (mijn favoriet: die van de Aldi met kruidenboter) bij om het goed vullend te maken. Smakelijk! Lekkere salade

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
belleke-blazer
Belleke: cute pics

Belleke is een van de meest populaire onderwerpen op deze website :D Het was alweer eventjes geleden dat ik nog...

Close