Review: Sensodyne repair and protect

Ik ben al jaar en dag een grote fan van de tandpasta’s van Sensodyne. Jullie weten misschien dat ik al een paar jaar een slokdarmontsteking heb, en hoewel ik al jaren een middel neem om maagzuur helemaal uit te schakelen, bleef ik op één vlak toch last houden van maagzuur: het tastte mijn tanden aan. En hoe! Ongeveer anderhalf jaar geleden begon er voor mij een reeks van ongeveer een stuk of 15 tandartsbezoeken. Allemaal door dat stomme maagzuur: mijn tandarts heeft echt veel tanden moeten herstellen en een hoop gaatjes moeten vullen, terwijl ik nochtans elke dag flink twee keer mijn tanden poets. Op den duur raadde hij mij aan om voor mijn gevoelige tanden een tandpasta van Sensodyne te gebruiken, en verrek… het hielp! Ik kon weer ijsjes eten en thee drinken, en dat was erg lang geleden! Dus toen ik de vraag kreeg of ik deze nieuwe Sensodyne wilde testen, heb ik er geen nanoseconde over getwijfeld 😀 Photobucket Photobucket Photobucket In het testpakket dat ik aankreeg, zat een fullsize tube tandpasta, extra info en nog een speciale tandenborstel. Ik ben direct aan de slag gegaan en nu, een dikke maand later, leek een uitgebreide review wel op zijn plaats 🙂 Eigenlijk kan ik er heel kort over zijn: ik ben gek op deze tandpasta! Hij beschermt mijn tanden echt goed tegen koude en warmte, en daar ben ik heel blij mee. Ook werkt hij snel! Voor de rest vond ik de tandenborstel ook fijn (hij is niet te hard: een harde tandenborstel is heel slecht voor gevoelige tanden) maar ik grijp toch sneller naar mijn elektrische tandenborstel 🙂 Mocht je dus nog op zoek zijn naar een tandpasta voor gevoelige tanden, dan moet je deze zeker eens meenemen 😀  

8 Comments
  1. Jou slokdarminfectie is heel herkenbaar, ik wist niet dat het maagzuur ook je tanden kon aantasten.. Want ik heb last van exact hetzelfde, ik poets mijn tanden 2x per dag en toch zijn mijn tanden in ‘slechte’ staat.

    1. Ooh, jammer om te horen dat je er ook last van hebt 🙁 Deze hielp daar heel goed voor, je hebt ook een gel van Elmex op voorschrift waardoor je glazuur beter behouden blijft, die kan je zeker ook eens proberen 🙂

  2. Jou slokdarminfectie is heel herkenbaar, ik wist niet dat het maagzuur ook je tanden kon aantasten.. Want ik heb last van exact hetzelfde, ik poets mijn tanden 2x per dag en toch zijn mijn tanden in ‘slechte’ staat.

    1. Ooh, jammer om te horen dat je er ook last van hebt 🙁 Deze hielp daar heel goed voor, je hebt ook een gel van Elmex op voorschrift waardoor je glazuur beter behouden blijft, die kan je zeker ook eens proberen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
benefit-so-hooked-on-carmella-eau-de-toilette-30ml
Benefit So hooked on Carmella

Benefit heeft niet alleen maar make-up, ze hebben ook ontzettend lekkere geurtjes! Een paar maanden geleden won ik op de...

Close