Review Catrice Photo Finish foundation: ik ben fan!

Vorige week stond ik in het Kruidvat en ik was aan het twijfelen voor het schap van Catrice. Dat komt trouwens nogal vaak voor. Mocht je ooit in Lier zijn, en je komt in het Kruidvat een klein geval tegen (hoogstwaarschijnlijk blond, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen) dat staat te peinzen alsof haar leven ervanaf hangt… that would be me 😉 Zo’n vreselijk ingewikkelde keuze was het eigenlijk niet hoor. Na mijn oogoperaties en een dikke 2 weken zonder make-up of zon had ik eigenlijk een nieuwe foundation nodig, mijn vorige was echt te donker. Over de Catrice Photo Finish foundation had ik al vaker goede dingen gehoord en hé, mijn huidje kon best wel een oppeppertje gebruiken. De lieverd ging mee in het mandje en thuis testte ik hem uit.

Catrice Photo Finish foundation review

Ik ben er echt heel blij mee! Mijn andere – te donkere – foundation van Maybelline dekte ook iets te erg voor in de zomer, en deze foundation heeft een iets lichtere dekking (maar het dekt nog genoeg, you know what I mean?). Het kleurtje past bij mijn zeer fashionable lichte tintje en de prijs is ook lovely!

Blijft hij 18 uur zitten?

Wel, gisteren stond ik op om naar mijn werk te gaan (om half 7, yawn!) en rond een uur of 7 heb ik deze lovely foundation op mijn snoet gesmeerd. Toen ik ‘s avonds terug thuis was en ik in bad ging rond een uur of 21, zag mijn washandje gewoon beige van de foundation! Dat was goed blijven zitten, zeg! Natuurlijk, het is ‘maar’ 14 uur, maar voor mij is dat echt prima.  

De voordelen:

  • budgetvriendelijk (5,99 euro)
  • ook in lichte kleuren beschikbaar
  • de dekking is medium
  • het flesje bestaat uit glas => milieuvriendelijk, baby!
  • De catrice photo finish foundation blijft lang zitten

De nadelen:

  • de geur: geen idee hoe ik het moet beschrijven, maar deze foundation ruikt niet fijn! Na een tijdje merk je er gelukkig niets meer van

En dan nu: foto’s als bewijsmateriaal 😀

huid zonder foundation
huid zonder foundation
 
Catrice Photo Finish foundation
Catrice Photo Finish foundation
 
Catrice Photo Finish review
Catrice Photo Finish review
  Catrice Photo Finish foundation swatch Catrice Photo Finish

24 Comments
  1. Hey! Ik heb deze foundation ook, en ben er net zoals jij heel tevreden over. Nu vroeg ik me af welke kleur dat jij gebruikt. Ik heb de 020 en heb het gevoel dat het net dat ietsje te donker is.. (Maar ik blijf toch fan 😉 !)

  2. Hey! Ik heb deze foundation ook, en ben er net zoals jij heel tevreden over. Nu vroeg ik me af welke kleur dat jij gebruikt. Ik heb de 020 en heb het gevoel dat het net dat ietsje te donker is.. (Maar ik blijf toch fan 😉 !)

  3. Ik ben ook fan! Mijn eerste flesje is ondertussen bijna leeg en ik kan eerlijk gezegd haast niet wachten tot het op is zodat ik er nog eentje kan gaan halen :D!

  4. Ik ben ook fan! Mijn eerste flesje is ondertussen bijna leeg en ik kan eerlijk gezegd haast niet wachten tot het op is zodat ik er nog eentje kan gaan halen :D!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
rimmel-koraalrode-nagellak-coralicious
Rimmel nagellak swatch Coralicious

Deze nagellak zagen jullie al verschijnen in mijn vorige shoplog en nu toon ik jullie met plezier de swatches die...

Close