Nail art: sparkly fuchsia met 2B en OPI Servin’ up sparkle

In mijn vorige outfitpost vertelde ik al dat er nog een leuk artikel met mooie nail-art zou aankomen vandaag. Tadaaa! Wat was het moeilijk om scherpe foto’s te maken van deze nail art! Hij schittert en glimt zo erg, dat het bijna altijd wazig werd op foto’s. Er zitten dus redelijk wat blurry foto’s van deze nail art bij… hope you like it! nail art glitter nail art nail art opi fuchsia nagellak nagellak Hoe heb ik deze nail art gemaakt?

  • de basisnagellak: 2B een fuchsiakleur (212)
  • daarboven OPI Servin’ up Sparkle (mijn fav lakje du jour!)
18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
lekkere-salade-peer
Snel recept: rucolasalade met peer en wasabidressing

Ziet er lekker uit toch? Wel, het is ook heel lekker! Deze salade heb ik een paar keer gegeten toen...

Close