Mango herfst fall 2011 2012 winter collectie

By  |  0 Comments

Mango

Mango is zo’n winkel die je in bijna alle fijne winkelsteden wel kan vinden. Ze hebben nu ook beelden vrijgegeven van hun wel héél erg leuke collectie voor de herfst en winter van 2011 en 2012 en ik kan je zeggen: het ziet er echt veelbelovend uit!

De stijl waar Mango voor gaat is eigenlijk casual city: kijk maar eens naar deze prachtige foto’s! Er zitten voor mij zeker outfits tussen die ik echt zo zou dragen… I love it! Een beetje stoer en toch vrouwelijk, dat is de herfst- en wintercollectie van Mango dit jaar!

Mango online shop

Is er niet echt een Mango bij jou in de buurt? Je kan gelukkig ook de webshop van Mango bezoeken en op die manier al die leuke kleding shoppen, geweldig idee, toch?

En nu genoeg gedraald, hop naar die geweldige foto’s!

Mango webshop online shop

mango shoppen

mango

Mango 2011 2012

Mango collectie 2011 Herfst 2012

Mango kleding kopen

Gek op glimmende dingen, make-up, nagellak, schrijven en mode. Personeel van Belle. Vertically challenged. Blogger, copywriter, internetmarketeer. Verliefd op haar appartementje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading Facebook Comments ...