Hoe berg ik mijn juwelen op?

Een poosje terug was ik het he-le-maal zat: al mijn kettingen lagen in 1 grote knoop (ken je die scènes in de meeste Amerikaanse kerstfilms waarin vaderlief een attaque krijgt omdat hij de kerstlampjes uit de knoop wil halen? You feel my pain ;)) en als ik ‘s ochtends haast had en die ene bepaalde ring nog eens wilde dragen, kon ik hem niet vinden… it was a hot mess!

Juwelen opbergen

En toen lokte mijn engelbewaarder mij naar de Hema (tijdens de solden nog) en pats… daar stond mijn nieuwe opbergmethode: een inox étagère! Het leukste was dat hij al helemaal niet duur was (ik denk iets van een 7 euro) en er ging nog korting af! Mijn portemonnee en ik, wij keerden zeer gelukkig terug naar huis. Alleen… 1 étagère was niet genoeg voor al mijn juwelen, dus ben ik er snel nog eentje gaan halen. Zo staan de twee leukerds nu op mijn bureau, zeer fashionable te wezen. Ik vind het echt onwijs handig: ik zie gelijk alle juwelen liggen en ben sindsdien geen kostbare tijd meer kwijtgeraakt aan het zoeken van dat ene juweeltje. Onderin bewaar ik de kettingen en de bovenste etages hou ik voor de kleinere kettingen, armbandjes en ringen. Mijn oorbellen, daar heb ik nog een andere manier voor. Maar dat is voor een ander artikel 🙂 hoe juwelen opbergen juwelen opbergen

16 Comments
  1. Supergaaf gedaan! Ik heb er geen plek voor, maar ik heb ook altijd kettingen die in de knoop zitten. Pas had ik naar mijn moeder 2 kettingen mee en ik ben een half uur aan het prutsen geweest om ze uit elkaar te krijgen. Net of ze een eigen leven krijgen ofzo, echt abnormaal die knopen XD

  2. Supergaaf gedaan! Ik heb er geen plek voor, maar ik heb ook altijd kettingen die in de knoop zitten. Pas had ik naar mijn moeder 2 kettingen mee en ik ben een half uur aan het prutsen geweest om ze uit elkaar te krijgen. Net of ze een eigen leven krijgen ofzo, echt abnormaal die knopen XD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
catrice-photo-finish
Review Catrice Photo Finish foundation: ik ben fan!

Vorige week stond ik in het Kruidvat en ik was aan het twijfelen voor het schap van Catrice. Dat komt...

Close