Benefit So hooked on Carmella

Benefit heeft niet alleen maar make-up, ze hebben ook ontzettend lekkere geurtjes! Een paar maanden geleden won ik op de blog van In de Watten een blush en ik kreeg er twee samples van hun parfums bij: ‘So hooked on Carmella‘ en ‘Garden of Good and Eva

Benefit So Hooked on Carmella

Deze geur is een redelijk zware geur, en daarom vind ik hem zelf niet zo heel goed. Ik ben zelf iemand die meer van fruitige, meer speelse geuren houdt zoals DKNY, Escada of Ange ou dรฉmon (Givenchy). Daarom heb ik dit geurtje aan mijn moeder gegeven, zij houdt sowieso meer van zwaardere geuren dan ik. Zij was er dan ook heel blij mee en vond het jammer dat de sample zo snel op was. Als je van zwaardere geuren houdt (met onder andere vanille), is dit heel zeker een geurtje voor jou!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
acqua-di-gioia-parfum
Acqua di Gioia parfum

Ik heb een grote doos propvol allerlei leuke staaltjes in mijn kamer staan: er zitten allerlei dingen in zoals parfum,...

Close