Birthday nails!

holografische nagellak Een paar weken geleden maakte ik deze water marble nails met allerlei verschillende kleuren holografische nagellak. Het leek me wel een leuk idee om deze feestelijke nagels te gebruiken als verjaardagsmanicure vandaag! Welke kleuren heb ik gebruikt? O.P.I. Designer Series Illuminate O.P.I Designer Series Ruby Catrice Glam Rock Pink Punk   Good Lord, alweer 24 vandaag! Wat vliegt de tijd 😀

22 Comments
  1. Leuk gedaan zeg! Ik wil ook nog een keer water marble proberen, alleen heb ik al gezien dat er best veel werk in gaat zitten.
    Gefeliciteerd trouwens! Ik ben ook al bijna ‘weer’ 23, begin me toch al best oud te voelen zo haha.

  2. Leuk gedaan zeg! Ik wil ook nog een keer water marble proberen, alleen heb ik al gezien dat er best veel werk in gaat zitten.
    Gefeliciteerd trouwens! Ik ben ook al bijna ‘weer’ 23, begin me toch al best oud te voelen zo haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
OPI-overexposed-in-south-beach-swatch-notd
O.P.I. Overexposed in South Beach paarse nagellak NOTD swatch

O.P.I. nagellak is een van mijn favoriete soorten nagellak. Ik hou vooral van paarse en roze kleuren: O.P.I. Overexposed in...

Close